Με 6 παίδες αθλητές η ανδρική ομάδα Υδατοσφαίρισης του ΝΟΣ στη Θεσσαλονίκη.

Με 6 παίδες αθλητές, η 13άδα της ομάδας του ΝΟΣ στη β΄τελική φάση του πρωταθλήματος Γ΄Εθνικής Ανδρών που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.
Η Διοίκηση του ΝΟ Σύρου κάνει πράξη το σχέδιο-όραμα ανάπτυξης των τμημάτων υποδομών του Ομίλου και δίνει πράσινο φως στον προπονητή Σταμάτη Χέλμη να συμπεριλάβει στην αποστολή έξι νεαρούς αθλητές.
Επτά ακόμη νέοι άνδρες ηλικίας έως 23 ετών (μεταξύ των οποίων τέσσερις Συριανοί) αποτελούν τον κορμό της ομάδας, πάνω στον οποίο θα ενσωματωθούν οι μικροί.
Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου επιβραβεύει τις προσπάθειες των μικρών, στοχεύει στην απόκτηση εμπειριών.και μ αυτή του την ενέργεια στέλνει το δικό του ναυταθλητικό μήνυμα.
Θερμά “ευχαριστώ” προκαταβολικά σε όλους τους φίλους του Ομίλου που συνέβαλαν τα μέγιστα, ώστε να συμμετάσχει η ομάδα Υδατοσφαίρισης στην τελική φάση του Πρωταθλήματος.
Η σύνθεση της αποστολής.
Αθλητές: Αλτιπάρμακ Παύλος, Καλογρίδης Λευτέρης, Κρητικός Αντώνης (αρχηγός), Ρούσσης Γιάννης, Τσινός Άγγελος, Χίου Μάνος και οι παίδες: Γουσγουνέλης Ανδρέας, Γαδ Νίκος, Καμπάνα Φίλιππος, Πρίντεζης Αντώνης, Τάκος Δημήτρης και Τσιργής Αχιλλέας.
Προπονητής: Χέλμης Σταμάτης.
Συνοδά Μέλη: Ρούσσης Χρήστος (Έφορος), Τσιργής Δημήτρης (Γ.Γ).

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Κατάλογοι Μελών 1ης Συνεδρίασης Γενικής Συνέλευσης 2024

Δημοσίευση Καταλόγων Μελών Ναυτικού Ομίλου Σύρου με δικαίωμα συμμετοχής στην 1η συνδρίαση της Γενικής Συνέλευσης …