Ολοκληρώθηκαν τα Βικέλεια 2016 που φέτος συμπίπτουν με τα 123 χρόνια προσφοράς του Ναυτικού Ομίλου Σύρου.

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή αθλητών από δεκατρείς αθλητικούς Συλλόγους στα φετινά κολυμβητικά Βικέλεια.

Πιο συγκεκριμένα στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές των εξής Συλλόγων:
Ν.Ο Σύρου, Α.Ο Πάρου, Ν.Ο Πάρου, Ν.Ο Ρόδου, Ροδίων Άθλησης, Ν.Ο Μήλου, ΑΝΟ Γλυφάδας σε ατομικά και ομαδικά και ΑΝΟ Αργυρούπολης, Εθνικού Πειραιώς, Ολυμπιάδας Πετρούπολης, ΓΝΟ Άρη Νίκαιας, ΓΣ Ηλιούπολης και Ποσειδώνα Ιωαννίνων αντιστοίχως, σε ατομικά αγωνίσματα διαφόρων κατηγοριών.
Ο κλασικός διασυλλογικός αγώνας, που τελεί υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε και συνδιοργανώνεται από το Ναυτικό Όμιλο Σύρου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Σύρου Ερμούπολης, γνώρισε φέτος σημαντική – κατά κοινή ομολογία – επιτυχία, τόσο διοργανωτικά όσο και αγωνιστικά. Πάνω από 145 αθλητές αγωνίστηκαν σε 90 και πλέον σειρές προαγωνιστικών και αγωνιστικών κατηγοριών. Αναλυτικά, στους αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές κατηγοριών παγκορασίδων – παμπαίδων, κορασίδων – παίδων, νεανίδων – εφήβων και γυναικών – ανδρών. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν προαγωνιστικές σειρές ηλικίας 9-12 ετών και επιδείξεις από μίνι κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών του Ναυτικού Ομίλου Σύρου και του Αθλητικού Ομίλου Πάρου. Οι 25 μικροί αθλητές καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που σχεδόν γέμισε – κατά διαστήματα – τις εξέδρες του Κολυμβητηρίου. Η πισίνα της πόλης ζωντάνεψε ξανά.
Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητικοί Σύλλογοι, μοιράστηκαν τις επιτυχίες και τα χαμόγελα των αθλητών, των προπονητών, των γονιών και των θεατών απλώθηκαν σε όλες τις πλευρές του Κολυμβητηρίου.
Οι φετινές διοργανώσεις του ΝΟΣ συμπίπτουν με τα 123 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας του Ομίλου και γι΄αυτό το σκοπό οι φίλοι του Ν.Ο Σύρου φωτογραφίζουν φέτος στιγμές από τα Βικέλεια 2016, δίνοντας έμφαση στο “123 χρόνια προσφοράς”.
Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου ευχαριστεί θερμά όσους εργάστηκαν για τη διοργάνωση των αγώνων, τους συνδιοργανωτές, τους εθελοντές στη γραμματεία, τους προπονητές, τους κριτές κολύμβησης του Συνδέσμου Κυκλάδων, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Blue Star Ferries και Hellenic Seaways, τους τοπικούς χορηγούς, τους υπαλλήλους του Κολυμβητηρίου και πάνω απ΄ όλα τους αθλητές όλων των Συλλόγων που έλαβαν μέρος.
Την ευθύνη της οργάνωσης από πλευράς της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, είχε ο Δημήτρης Γρυπάρης, Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ και του Ν.Ο Σύρου.
Τα αναλυτικά αποτελέσματα, στο σύνολο των αγώνων, φαίνονται στους πίνακες που ακολουθούν.
ΒΙΚΕΛΕΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑΒΙΚΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ

Συνημμένα αρχεία

ΒΙΚΕΛΕΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ
Τίτλος: ΒΙΚΕΛΕΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ (0 click)
Size: 75 KB
ΒΙΚΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ
Τίτλος: ΒΙΚΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ (0 click)
Size: 52 KB

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Παράδοση και Ονοματοδοσία σκαφών 420

Ημέρα χαράς για τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου ήταν το Σάββατο 27 Μαΐου. Σε εκδήλωση που …