6η θέση με 6 παίδες, η ομάδα water polo ανδρών του ΝΟΣ στη Θεσσαλονίκη.

20160731_123345

Η ομάδα Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου κατέλαβε την 6η θέση στην τελική κατάταξη των play off του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Οι 12 αθλητές που συμμετείχαν στην αποστολή της β΄τελικής φάσης στη Θεσσαλονίκη, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και διακρίθηκαν για την αγωνιστική τους επιμονή.
Οι έξι νέοι άνδρες πολίστες μας Αντώνης Κρητικός (αρχηγός), Άγγελος Τσινός, Γιάννης Ρούσσης, Λευτέρης Καλογρίδης, Μάνος Χίου και Παύλος Αλτιπάρμακ ενσωμάτωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους νεαρούς παίδες και μίνι παίδες αθλητές του ΝΟΣ, διαφημίζοντας το υδάτινο θεαματικό σπορ της υδατοσφαίρισης.
Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι του τουρνουά για το πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα της κατηγορίας, κόντρα στα Δελφίνια Πτολεμαΐδας, οι αθλητές μας εντυπωσίασαν με το πάθος και την αγωνιστικότητά τους.
Βίντεο από το παιχνίδι αυτό θα αναρτηθεί σύντομα στο you tube με νέα ενημέρωσή μας (link).
Οι μικροί Ανδρέας Γουσγουνέλης, Φίλιππος Καμπάνα, Νίκος Γαδ και οι παίδες Αντώνης Πρίντεζης, Δημήτρης Τάκος και Αχιλλέας Τσιργής χειροκροτήθηκαν από το κοινό της Θεσσαλονίκης και κέρδισαν τις εντυπώσεις.
Η Διοίκηση του Ν.Ο Σύρου ευχαριστεί δημοσίως τις χορηγούς ακτοπλοϊκές εταιρείες Blue Star Ferries (Attica Group) και Hellenic Seaways για την παροχή των εκπτωτικών εισιτηρίων και τους φίλους επιχειρηματίες του Ομίλου που συνέβαλαν οικονομικά, ώστε να πραγματοποιηθεί η αποστολή στη Θεσσαλονίκη. Με νεότερη ανακοίνωση του Ομίλου θα ακολουθήσει επώνυμη ευχαριστήρια επιστολή στα ΜΜΕ και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
Διαβάστε στη συνέχεια το αναλυτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Κοινής Γνώμης για το τουρνουά των play off της Γ΄Εθνικής.
http://http://www.koinignomi.gr/news/athlitismos/naytathlitismos/2016/08/03/evale-tis-vaseis-gia-mellon.html

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Συνεδρίαση 1ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης 2024

Πρόσκληση 1ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Έτους 2024 Κατόπιν Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Ναυτικού …