Αύριο τα σπουδαία για την ομάδα water polo του ΝΟΣ

Ήττα για Ν.Ο Σύρου, αύριο με Βετεράνους και Άγιο Νικόλαο

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον Β γύρο της Α φάσης της Β Κατηγορίας ο ΝΟ Σύρου. Η ομάδα του Παναγιώτη Χρονόπουλου ηττήθηκε από τον Τρίτωνα Αμαρουσίου 8-5 στο Μαρούσι, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε σήμερα η αυλαία του 2ου ομίλου της Αττικής.

Αξίζει να τονιστεί πως στον πάγκο της ομάδας μας, κάθισε ο Αντιπρόεδρος του Ν.Ο.Σ, έφορος του τμήματος υδατοσφαίρισης της ομάδας και έφορος της Εθνικής Νέων-Ανδρών και εφήβων κ. Δημήτρης Γρυπάρης, καθώς ο προπονητής της ομάδας είναι τιμωρημένος με μια αγωνιστική από τα παιχνίδια του πρώτου γύρου.

Ο Σύρου-Τρίτων Αμαρουσίου 5-8  (0-0, 1-2, 1-4, 3-2)

Η σύνθεση του ΝΟ Σύρου (Χρονόπουλος): 1. Φαφαλιός, 2. Χρυσανθακόπουλος, 3. Καρακατσάνης, 4. Πρίντεζης Αντώνης, 5. Πρίντεζης Θεόδωρος, 6. Χίου, 7. Λάϊος, 8. Μικρομάστορας, 9. Ζόρμπας, 10. Παπασταμάτης, 11. Αλτιπαρμακ, 12. Τσινός, 13. Ευσταθίου, 14. Γουσγουνέλης, 15. Καμπάνα

Τρίτωνας Αμαρουσίου (Σελετόπουλος): Μουζακίτης, Φυτράκης, Αλεξανδρίδης, Πατσέλος, Κουτσιαλής, Ασλάνης, Τσιαβάκος, Κυπριώτης, Γουρελης, Νίκας, Χαλκιαδάκης, Τσίρκας, Νασόπουλος

Αύριο ο Ν.Ο Σύρου αντιμετωπίζει στις 11.00 τους Βετεράνους και στις 20.00 την ομάδα του Αγίου Νικολάου. Δείτε το πρόγραμμα της ομάδας μας και την βαθμολογία όπως έχει διαμορφωθεί μετά και τα παιχνίδια της 1ης φάσης.

Παρασκευή 21 Απριλίου

ΝΟ Σύρου-Τρίτων Αμαρουσίου 5-8

Σάββατο 22 Απριλίου

Α.Ο Βετεράνοι-ΝΟ Σύρου 11.00

ΝΟ Σύρου-ΝΟ Αγίου Νικολάου 20.00

Κυριακή 23 Απριλίου

Α.Ο Τρίαινα Βούλας-ΝΟ Σύρου 11.30

Β’ ΑΤΤΙΚΗΣ (κολ. Αμαρουσίου)

Τρίαινα Βούλας 13

Τρίτων Αμαρουσίου 12

ΝΟ Αγίου Νικολάου 7

ΝΟ Σύρου 3

ΑΟ Βετεράνοι 0

Οι 3 πρώτες ομάδες θα συνεχίσουν στους Ομίλους Ανόδου, ενώ οι 2 τελευταίες θα αγωνιστούν στους 2 Ομίλους των πλέι άουτ ,απ’ όπου η τελευταία κάθε Ομίλου (σύνολο 2) υποβιβάζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Οι αγώνες της Β’ Φάσης είναι προγραμματισμένοι για τις 16-18 Ιουνίου.

Στην Τελική φάση (14-16 Ιουλίου), προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες από τους 3 Ομίλους Ανόδου της Β’ Φάσης (σύνολο 6). Οι 4 πρώτες της τελικής κατάταξης, ανέρχονται στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Α’ Φάση πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Β’ Εθνικής Ανδρών

Την Πέμπτη 1/7/2021 έγινε η κλήρωση της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Β’ Εθνικής Ανδρών. …