Είναι.. το καλοκαίρι “sugars & honeys”.. Είναι.. το Summer Nautical Camp..

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου ανοίγει τις πόρτες του στους μικρούς φίλους το 12ο Summer Nautical Camp του Ναυτικού Ομίλου Σύρου.
Το φετινό θεματικό πρόγραμμα του Ν.Ο Σύρου «Yes, we cap again» περιλαμβάνει:

Κολύμβηση, Υδατοσφαίριση, Ιστιοπλοΐα, Kανόε Καγιάκ, Όρθια Σανιδοκωπηλασία, (SUP), ήπια Αυτόνομη κατάδυση, Θαλάσσιο σκι, Αθλητική αλιεία, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Τένις, Ποδόσφαιρο, Κικ Μπόξινγκ, Ασκήσεις ευεξίας, Yoga art therapy, Θεατρικό Παιχνίδι, Ζωγραφική, Παραδοσιακούς και Μοντέρνους Χορούς, Εκπαιδευτικές και Πολιτιστικές Επισκέψεις.


Στα event (έκτακτες εκδηλώσεις) του αθλητικού camp, οι επισκέψεις γνωστών πρωταθλητών μας, καθώς και η παρακολούθηση τουρνουά αγώνων water polo, κολύμβησης και street basketball.
Mε πέντε (5) εκπαιδευτές-τριες, πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ, Σχολής Επιστημών Αγωγής Παιδαγωγούς, αποφοίτους Δραματικής Σχολής, προπονητές ΓΓΑ σε καθημερινή βάση και δεκατέσσερις τουλάχιστον εξωτερικούς ειδικευμένους συνεργάτες και προπονητές, οι ώρες του Camp των μικρών μας φίλων «θα γεμίσουν» αθλητισμό και δραστηριότητες. Οι υπεύθυνοι του προγράμματος, διαθέτοντας παιδαγωγική κατάρτιση και σημαντική εμπειρία, υποδέχονται τους «μικρούς πρωταθλητές» με κέφι και ψυχαγωγική διάθεση, διαμορφώνοντας το κατάλληλο κλίμα δημιουργικής απασχόλησης.
Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου, με την ισχυρή ναυταθλητική του παράδοση σε διεθνές επίπεδο, εγγυάται τόσο την τεκμηριωμένη εκμάθηση, όσο και την ασφαλή ενασχόληση των παιδιών με τα αθλήματα και τα υδάτινα σπορ.
Στα παιδιά που εντάσσονται στο καθημερινό πρόγραμμα του 12ου Αθλητικού Camp του ΝΟΣ, τουλάχιστον για δύο εβδομάδες, θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.
Κάθε Παρασκευή ένα εκπαιδευτικό βιβλίο κληρώνεται σε έναν τυχερό.
Όλοι οι συμμετέχοντες καλύπτονται ασφαλιστικά με πρόγραμμα αστικής ευθύνης της Interamerican, χωρίς επιπλέον κόστος, πέραν της καθορισμένης ημερήσιας συνδρομής.
Πληροφορίες – Εγγραφές: Γραμματεία ΝΟΣ, τηλ: 2281088666 – 6982555707.
Δείτε στα συνημμένα που ακολουθούν τους συνεργάτες μας και το φετινό προγραμματισμό των επισκέψεών μας.
[1] NOS_ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ CAMP 2017
[2] NOS_ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ CAMP 2017

Εκ των Διοργανωτών του Camp (Τεχνική Επιτροπή Δ.Σ του ΝΟ Σύρου).
Syros Island International Center of Nautical Sport

Συνημμένα αρχεία

[1] NOS_ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ CAMP 2017
Τίτλος: [1] NOS_ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ CAMP 2017 (0 click)
Size: 74 KB
[2] NOS_ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ CAMP 2017
Τίτλος: [2] NOS_ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ CAMP 2017 (0 click)
Size: 44 KB

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Συνεδρίαση 1ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης 2024

Πρόσκληση 1ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Έτους 2024 Κατόπιν Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Ναυτικού …