ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ & ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Ν.Ο ΣΥΡΟΥ

ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ & ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
Ν.Ο ΣΥΡΟΥ

Τα τμήματα Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου συνεχίζουν σε καθημερινή βάση το προπονητικό τους πρόγραμμα, καθώς η πισίνα – με βάση την ενημέρωση από τη Δημοτική Αρχή – αναμένεται να λειτουργεί κανονικά κατά το μεγαλύτερο μέρος της χειμερινής περιόδου.
Πιο συγκεκριμένα τα τμήματα Κολύμβησης εξακολουθούν να λειτουργούν καθημερινά από 15.15-17.30 και τα τμήματα προ μίνι, μίνι παίδων και κορασίδων, καθώς και παίδων-εφήβων Υδατοσφαίρισης, τις ώρες 17.30-20.00 (πρόγραμμα ωρών ανά κατηγορία).
Τα αναλυτικά προγράμματα είναι αναρτημένα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο από το Ναυτικό Όμιλο Σύρου και στην ιστοσελίδα www.nosyrou.gr
Για τη διευκόλυνση των φίλων και ενδιαφερομένων του Ομίλου, αναρτώνται και στην παρούσα ανακοίνωση (δείτε τα ως συνημμένα αρχεία στο τέλος του κειμένου).
Παρακαλούμε θερμά τους αθλητές και γονείς να σημειώσουν τις ανωτέρω προπονητικές ώρες του ΝΟΣ, οι οποίες θα ισχύσουν για τη νέα αθλητική χρονιά.
Ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε εναρκτήρια συγκέντρωση γονέων των αθλητών Κολύμβησης με τους προπονητές και τα μέλη της Διοίκησης του ΝΟΣ για τη νέα αθλητική χρονιά στο Δημοτικό Κολυμβητήριο.
Ακολουθεί συνάντηση γονέων, αθλητών και προπονητών με μέλη της Διοίκησης του Τμήματος Υδατοσφαίρισης του Ομίλου όλων των κατηγοριών, η οποία θα οριστεί την επόμενη εβδομάδα.
Υπενθυμίζουμε, ότι όσοι γονείς επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους, αγόρια και κορίτσια στις σχολές Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης του Ν.Ο Σύρου, μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Ομίλου στα τηλέφωνα 2281088666 και 6982555707.
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΝΟΣ_ΣΕΠΤ. 17
WATER POLO ΝΟΣ ΣΕΠΤ. 17

Συνημμένα αρχεία

WATER POLO ΝΟΣ ΣΕΠΤ. 17
Τίτλος: WATER POLO ΝΟΣ ΣΕΠΤ. 17 (0 click)
Size: 513 KB
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΝΟΣ_ΣΕΠΤ. 17
Τίτλος: ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΝΟΣ_ΣΕΠΤ. 17 (0 click)
Size: 361 KB

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Δημοσίευση Καταλόγου Μελών Ν.Ο.Σύρου με Δικαίωμα Συμμέτοχης στις Αρχαιρεσίες της 30ης Ιανουαρίου 2022

Σήμερα, ημέρα Πέμπτη 20/1/2022 τοιχοκολλούνται στον πίνακα Ανακοινώσεων του νεώσοικου του Ναυτικού Ομίλου Σύρου και δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του www.nosyrou.gr, σύμφωνα με την παρ. 3, του αρ. 5 του Ν. 2725/1999 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, ο κατάλογος των μελών του Σωματείου που έχουν δικαίωμα συμμετοχής (υποβολής υποψηφιότητας και ψήφου), στις αρχαιρεσίες του έτους 2022 για την εκλογή των καταστατικών οργάνων του Ναυτικού Ομίλου Σύρου (Διοικητικό Συμβούλιο και Εξελεγκτική Επιτροπή).