Έληξε το ‘’1ο Κύπελλο Αγώνων Αιγαίου Καγιάκ – SUP’’

Άλλη μια Ναυταθλητική διοργάνωση του ΝΟ Σύρου με την επωνυμία  ‘’1ο Κύπελλο Αγώνων Αιγαίου Καγιάκ – SUP’’ έληξε με απόλυτη επιτυχία.  Επτά ( 7 )  Όμιλοι έλαβαν μέρος σε έναν Διασυλλογικό Αγώνα  με υψηλό  Τεχνικό και Διοργανωτικό επίπεδο. Κριτές και διαιτητές ορισμένοι από την Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε Καγιάκ και SUP  τέλεσαν τους αγώνες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Σύμμαχος ο τέλειος καιρός για αγώνες  αυτού του είδους.

Η παρουσία του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Λεονταρίτη Γιώργου αλλά και  των κκ Αθανασίου Αλέξη Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου και  Δούναβη Γιώργου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου , έδωσε την ξεχωριστή δική της αίγλη στην Διοργάνωση , αφού συζητήθηκε έντονα η παρουσία τους από τους ντόπιους αλλά και ξένους αθλητές και τους γονείς αυτών.

Επίσης τη Διοργάνωση τίμησαν ο Υπολιμενάρχης Σύρου κ.Τσιώλης Σεραφείμ  , ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας  Άνω Σύρου κ. Ξανθάκης Δημήτρης , ο Πρόεδρος του ΝΟΠΟΚ κ. Κασιωτης Κώστας και τα μέλη του Δ.Σ., ο Πρόεδρος του ΑΠΣ Σύρου κ. Παπουτσάς Τάκης

Ευχαριστούμε το συνδιοργανωτή ΝΟΠΟΚ για την αμέριστη και ουσιαστική βοήθεια του στο ‘’στήσιμο’’ της διοργάνωσης , τους επιχειρηματίες του Κινίου για τις εκπτώσεις που προσέφεραν στους φιλοξενούμενους μας.

Το παρόν για άλλη μία χρονιά έδωσε το τμήμα Ναυαγοσωστών με επικεφαλής  την κα Κανακάρη Ελπίδα καθώς και το τμήμα Αυτόνομων Δυτών με επικεφαλής τον κ. Πρίντεζη Αντώνη και την κα Σίμου Ιωάννα, οι οποίοι φρόντισαν επιμελώς για την ασφάλεια των μικρών μας αθλητών της διοργάνωσης.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε την σταθερή και διαχρονική στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αλλά και του Δήμου Σύρου Ερμούπολης σε όλες τις Ναυταθλητικές εκδηλώσεις του Ν.Ο. Σύρου.

Τέλος αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες του Καγιάκ και της Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας υπήρξαν 160 συμμετοχές .

Επόμενη συνάντηση στο ‘’2ο Κύπελλο Αγώνων Αιγαίου Καγιάκ – SUP’’ τον Μάη ή τον Οκτώβρη 2019.

Συμμετέχοντες Όμιλοι:

  • ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ SUP – ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
  • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ‘’ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ’’ ΖΑΡΛΙ-ΓΥΑΛΑΣ-ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ‘’ΣΑΛΑΜΙΝΑ’’
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
  • ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
  • ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
  • Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ

Εκ της γραμματείας του Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ

 

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Φωτογραφικό υλικό από το “2ο Κύπελλο Αιγαίου Κάνοε Καγιάκ – SUP” – 2η μέρα (SUP & απονομές)

2η ΜΕΡΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 – ΑΓΩΝΕΣ     2η ΜΕΡΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ …