ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Νησάκι – Sea Water Polo «Δημήτρης Ζορμπάνος».

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου με συνδιοργανωτές, το Σύλλογο Παλαιμάχων Υδατοσφαίρισης και Κολύμβησης «τα Δελφίνια», το Δήμο Σύρου Ερμούπολης και τη στήριξη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου, διοργανώνει  Αγώνα Υδατοσφαίρισης στη θαλάσσια περιοχή «Νησάκι», στη μνήμη του μακροβιότερου Προέδρου του ΝΟΣ, Δημήτρη Ζορμπάνου.

H εκδήλωση είναι εμπνευσμένη από τους αγώνες «Remember» του δραστηριοποιούμενου Συλλόγου Παλαιμάχων και την περσινή διοργάνωση «Νησάκι H2O Polo by night».

Στους αγώνες – μεταξύ άλλων – θα συμμετάσχει ο Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης και του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος στο παρελθόν διετέλεσε αθλητής της ομάδας Υδατοσφαίρισης του ΝΟΣ, οι Σταμάτης Χέλμης  και  Βασίλης Κεφαλάς, νυν προπονητές  τμημάτων του Πανιωνίου, οι οποίοι επίσης έχουν αγωνιστεί με το σκουφάκι του ΝΟΣ.

Ο Γιώργος Χαρικιόπουλος, ο οποίος ακόμη αγωνίζεται με τα χρώματα του Ομίλου και αποτελεί σύνδεσμο με το «πριν και το τώρα», θα βρίσκεται ανάμεσά μας.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Ηλίας Δαμιανάκης, διεθνής διαιτητής Υδατοσφαίρισης.

Το Σάββατο 4 Αυγούστου 2018 η εκδήλωση ξεκινά στις 17.00 με αγώνα επίδειξης των νεαρών αθλητών του ΝΟΣ και ολοκληρώνεται με τον μικτό αγώνα παλαιμάχων και αθλητών του ΝΟΣ στις 18.00 το απόγευμα.

Ιδιαίτερη χαρά για τους συμμετέχοντες θα είναι η προσέλευση των επισκεπτών της Σύρου, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα αθλητικό γεγονός σε ένα μοναδικό θαλάσσιο διαμορφωμένο χώρο, που συνδέει το παρόν και το παρελθόν του ΝΟΣ, μέσα από τις μνήμες της θρυλικής ομάδας υδατοσφαίρισης των περασμένων δεκαετιών.

Η Διοίκηση του ΝΟΣ ευχαριστεί ιδιαιτέρως τις ναυτιλιακές εταιρείες HELLENIC SEAWAYS και BLUE STAR FERRIES-ATTICA GROUP για τις ευγενικές χορηγίες της ακτοπλοϊκής μετακίνησης 13 ατόμων.

Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Syros Island International Center of Nautical Sport

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο περί Ντόπινγκ για Αθλητές 15-18 ετών από τον ΕΟΚΑΝ και την ΚΟΕ, Σάβ 5/2/2022

O Ναυτικός Όμιλος Σύρου και η Κολυμβητική Ομοσπονδίας Ελλάδος προσκαλεί γονείς και αθλητές ηλικιών 15-18 …