Ευχαριστήριο Ν.Ο. Σύρου για κ. Μαρτίνο Θανάση.

O Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Ο. Σύρου  θα ήθελαν να  ευχαριστήσουν θερμά τον κ. Μαρτίνο Θανάση Διαχειριστή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου ‘’’ΑΙΓΕΑΣ’’ για την ευγενική του χειρονομία, ενισχύοντας το έργο του Ομίλου μας για μία ακόμη χρονιά.

Η δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η χώρα μας, έχει ως αποτέλεσμα την ανύπαρκτη  χρηματοδότηση των Ναυταθλητικών Ομίλων, εμποδίζοντας την εκπλήρωση βασικών αναγκών για την άσκηση των μικρών μας αθλητών, η ΔΩΡΕΑ σας, αποτελεί από μόνη της δείγμα γενναιοδωρίας, αλλά και κοινωνικής ευθύνης για όσους μπορούν να προσφέρουν.

Ελπίζουμε ότι η προσφορά σας, θα γίνει παράδειγμα και θα παρακινήσει και άλλους που μπορούν, να στηρίξουν τα όνειρα των μικρών αθλητών. Τονίζουμε ότι, με όραμα την περαιτέρω ανάπτυξη του Θαλάσσιου Αθλητισμού και την αγάπη για τη νεολαία του νησιού της Σύρου, η διοίκηση του Ν.Ο.Σ. θα συνεχίσει να δουλεύει οργανωμένα για να κρατήσει τον Όμιλο σε επίπεδο αντάξιο της ιστορίας του.

Για την συμβολή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου ‘’ΑΙΓΕΑΣ’’ μέσω του κ. Μαρτίνου Θανάση στην δική μας προσπάθεια ένα μεγάλο ευχαριστώ και ευχόμαστε υγεία , κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και μακροημέρευση να σας  φέρει το νέο έτος.

Ευτυχισμένο το 2019.

 

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Δημοσίευση Καταλόγων Μελών Ν.Ο.Σύρου Με Δικαίωμα Συμμέτοχης Στη Γενική Συνέλευση της 22ας Ιανουάριου 2023

Σήμερα, ημέρα Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 τοιχοκολλούνται στον πίνακα Ανακοινώσεων του νεώσοικου του Ναυτικού Ομίλου …