Συνέντευξη τύπου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser 4.7

Συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης εν όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Laser 4.7 από τη διοίκηση του Ομίλου παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργου Λεονταρίτη και του Εφόρου Εθνικών Ομάδων της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, Παντελή Παυλίδη. Συνδιοργανωτές θα είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Σύρου Ερμούπολης και οι αγώνες θα διεξαχθούν στον όρμο του Φοίνικα από 29 Απριλίου έως και 3 Μαΐου 2019.

Εκ μέρους της διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου, ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων, Στέλιος Σκιαθίτης αναφέρθηκε στη διοργάνωση υπογραμμίζοντας ότι η συγκεκριμένη είναι μία από τις πολλές ναυταθλητικές εκδηλώσεις του Ομίλου που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2019. Στη συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας, Θοδωρής Δούνιας ανέφερε ότι η διοργάνωση αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία και πως ο Όμιλος έχει την εμπειρία σε τέτοιες διοργανώσεις. «Είμαι βέβαιος πως κι αυτοί οι αγώνες θα στεφθούν με επιτυχία, αφού υπάρχει η εμπειρία, αλλά και η όρεξη από όλους εμάς. Θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική́ Ομοσπονδία για την στήριξη της και την εμπιστοσύνη που δείχνει όλα αυτά τα χρόνια στον Όμιλο. Ο Όμιλος είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους αθλητές και οι θεατές θα απολαύσουν ένα υπέροχο άθλημα, όπως αυτό είναι η ιστιοπλοΐα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 160 σκάφη, από 50 ομίλους με 160 αθλητές. Σύμφωνα με τον ίδιο μαζί με τους αθλητές, τους προπονητές και τους συνοδούς, στο νησί αναμένονται περί τους 500 ανθρώπους από όλη την Ελλάδα.

Στην πολύχρονη συνεργασία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, αναφέρθηκε ο Έφορος της Ομοσπονδίας, κ. Παυλίδης, ο οποίος τόνισε ότι ο Ν.Ο.Σ. έχει τεχνογνωσία, εμπειρία και επιτυχίες στους αγώνες που διοργανώνει. Ο κ. Παυλίδης επισήμανε επίσης ότι η Ομοσπονδία θα είναι κοντά στον Ναυτικό Όμιλο και σε όποιον άλλο Όμιλο παρουσιάζει ενδιαφέρον, ενώ ταυτόχρονα ευχαρίστησε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τη στήριξη που παρέχει στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Επίσης, έκανε και μία πολύ σημαντική ανακοίνωση, μία ανακοίνωση που αφορά τα άτομα με κινητικά προβλήματα. Όπως είπε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία μπορεί να συνεισφέρει με ένα ειδικό σκάφος, αλλά και με συμβουλευτική υποστήριξη προς τους προπονητές, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα και σε ΑΜΕΑ να απασχοληθούν με το άθλημα της ιστιοπλοΐας.

Τέλος, ένα δημόσιο μπράβο προς τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, απεύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, ο οποίος σημείωσε ότι η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου συνδράμει στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της, στηρίζοντας τον ερασιτεχνικό και όχι μόνο αθλητισμό. Ο κ. Λεονταρίτης τόνισε ότι από τον Ναυτικό Όμιλο έχουν βγει μεγάλα ονόματα του αθλητισμού, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου είναι από μόνος του μία ιστορία».

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Συνεδρίαση 1ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης 2024

Πρόσκληση 1ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Έτους 2024 Κατόπιν Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Ναυτικού …