Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι Κολυμβητικοί Διασυλλογικοί Αγώνες «Βικέλεια 2019»

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι Κολυμβητικοί Διασυλλογικοί Αγώνες με την επωνυμία «Βικέλεια 2019», που διεξήχθησαν το διήμερο 31/08-1/09 στη πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου της Σύρου.

Ο επίσημος διασυλλογικός αγώνας , τελεί υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε και συνδιοργανώνεται κάθε χρόνο από το Ναυτικό Όμιλο Σύρου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Σύρου Ερμούπολης.

Ναυτικός Όμιλος Σύρου, Α.Ο Πάρου, Ν.Ο Πάρου, Ν.Ο. Νάουσας ‘’Ναϊάς’’, Ν.Ο Ρόδου, Πανελλήνιος Γ.Σ  , ΑΝΟ Αργυρούπολης, ΑΕ Κερατσινίου και Αίας Σύρου συμμετείχαν στους κολυμβητικούς αγώνες με 70 αθλητές σε επιλεγμένα αγωνίσματα της προαγωνιστικής και αγωνιστικής κατηγορίας, καθώς και των κατηγοριών  εφήβων, νεανίδων και open ανδρών & γυναικών, βάσει της εγκεκριμένης προκήρυξης.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις από μίνι κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών του Ναυτικού Ομίλου Σύρου και των Ομίλων της Πάρου. Οι 15 μικροί αθλητές χειροκροτήθηκαν θερμά  από το κοινό που σχεδόν γέμισε – κατά διαστήματα  – τις εξέδρες του Κολυμβητηρίου.

Για πρώτη φορά στη νησιωτική Περιφέρεια του Ν. Αιγαίου και ως παράλληλη δράση των «Βικελείων 2019», πραγματοποιήθηκε επίσης, κολυμβητικός αγώνας 800 m Masters ηλικίας 25+ ανδρών και γυναικών.

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου ευχαριστεί θερμά όσους εργάστηκαν για τη διοργάνωση των αγώνων, τους Αλυτάρχες, τους Κριτές (χρονομέτρες), τη Γραμματεία και πάνω απ΄ όλα τους αθλητές όλων των Συλλόγων που έλαβαν μέρος.

ΑΓΩΝΟΔΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

  • Αλυτάρχες των αγώνων μετά από απόφαση της Κ.Ο.Ε. ήταν για τους αθλητές ο κ. Τσαγκιάς Κωνσταντίνος και για τις αθλήτριες ο κ. Γρυπάρης Δημήτριος.
  • Για την μηχανογράφηση του αγώνα ορίστηκε από την Κ.Ο.Ε ο κ. Ζαμπέλης  Εμμανουήλ.
  • Χρονομέτρες / κριτές από τον Σύνδεσμο Κριτών Κυκλάδων οι κ.κ. Ξενάκης Γιάννης, Γουτσίκας Γιάννης, Τσινός Δημήτρης, Ξενάκης Στέφανος, Τιμωνίδης Δαμιανός, Κασσιανού Έφη, Κουτσούκου Αθηνά, Πορτέλη Μαριεύη, Ταντούλου Ρία, Μπελεγρη Λυδία.
  • Γραμματεία αγώνων: Βαρθαλίτου Λουίζα, Κρητικού Ράνια, Τσιργής Δημήτρης.
  • Γιατρός αγώνων: Τσανακτσής Δημήτρης – Ιατρός Καρδιολόγος.

Τέλος να ευχαριστήσουμε το Α.Τ. Ερμούπολης για την παρουσία του στους αγώνες του Ομίλου μας.

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου, το προσεχές χρονικό διάστημα 7-8/09/2019 συμμετέχει, με  αθλητές της αγωνιστικής κατηγορίας,  στο Πρωτάθλημα Συλλόγων θαλάσσης που διεξάγεται στο Καρπενήσι και συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Παράδοση και Ονοματοδοσία σκαφών 420

Ημέρα χαράς για τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου ήταν το Σάββατο 27 Μαΐου. Σε εκδήλωση που …