Εκδήλωση παραλαβής ταχυπλόου σκάφους

Ένα ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος ελληνικής κατασκευής παρέλαβε η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Σύρου από την εταιρεία ONEX NEORION SHIPYARDS, σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 στο εντευκτήριο του ομίλου. Το σκάφος αυτό πρόκειται να ενισχύσει τα τμήματα και τις υποδομές του ομίλου τόσο στις προπονήσεις όσο και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με απώτερο σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη των ναυταθλητικών δράσεων του ομίλου.

Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, Γιάννης Πολυκρέτης, ευχαρίστησε την εταιρεία ΟΝΕΧ για την δωρεά του σκάφους τονίζοντας τη χρησιμότητα που έχει, την αναγκαιότητα και τη σημασία ενίσχυσης των υποδομών του ομίλου. Άλλωστε το Νεώριο και ο ΝΟΣ έχουν μία σχέση που ξεκινάει από πολλά χρόνια πριν, υπό άλλη διοίκηση τότε η εταιρεία, όπου ιστιοπλοϊκά του ομίλου σε αγωνιστικές δράσεις έφεραν στα πανιά διακριτικά του Νεωρίου. Την εταιρεία ΟΝΕΧ εκπροσώπησε ο οικονομικός διευθυντής κ. Γιάννης Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε τα κλειδιά του σκάφους στον Πρόεδρο, ενώ εκείνος του παρέδωσε μία τιμητική πλακέτα και ένα λάβαρο του ομίλου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Βασίλης Σαββίδης. Έπειτα ακολούθησε το καλορίζικο «βάπτισμα» του σκάφους με σαμπάνια και στη συνέχεια εξαίσιο κέρασμα μπουφέ που επιμελήθηκε το ΟΝΟ Concept και η Λίνα Φουρνιστάκη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου και έφοροι τμημάτων του ναυτικού ομίλου, εκπρόσωποι της διοίκησης της εταιρείας ONEX, η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Καντιώ Μαραγκού, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης κ. Γιάννης Βρούτσης, ο Λιμενάρχης Σύρου κ. Γιάννης Βαμβακούσης, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, φίλοι και μέλη του ομίλου.

 

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Κατάλογοι Μελών 1ης Συνεδρίασης Γενικής Συνέλευσης 2024

Δημοσίευση Καταλόγων Μελών Ναυτικού Ομίλου Σύρου με δικαίωμα συμμετοχής στην 1η συνδρίαση της Γενικής Συνέλευσης …