Στην 3η αγωνιστική της Α1 ήρθε η πρώτη συμμετοχή του Δ. Καρακατσάνη

Ο πρώην  αθλητής του ομίλου μας αγωνίστηκε με επιτυχία από τα μισά της τρίτης περιόδου μέχρι το τέλος του   νικηφόρου  αγώνα της ομάδας του με τον Α.Ν.Ο. Γλυφάδας ο οποίος έληξε 11- 7.

Ο Δημήτρης έδειξε ότι οι αρχές   που πήρε από την Σύρο, από τους πρώην προπονητές του(Κανελλόπουλο, Λιλιόπουλο και Χέλμη) δεν πήγαν χαμένες. Αγωνίστηκε χωρίς να κάνει λάθη και θα χριζόταν και σκόρερ εάν ήταν λίγο πιο τυχερός στο σουτ που πραγματοποίησε στην  τελευταία περίοδο, το οποίο με δυσκολία απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Γλυφάδας.

 

Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα τόνισε, ότι η συμμετοχή αυτή τον κάνει περήφανο όμως είναι μόνο η αρχή και στόχος του είναι η καθιέρωση του στην ομάδα αυτή, κάτι που είναι δύσκολο, αφού ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Ελπίζει όμως  ότι με την δουλειά που γίνεται και με την καθοδήγηση του προπονητή του Γ.Γιαννουρή γρήγορα θα πετύχει τους στόχους του.

 

Επίσης αναφέρθηκε  και στην πρώην ομάδα του ευχαριστώντας όλους όσους τον βοήθησαν να φτάσει μέχρι εδώ και ελπίζει και πιστεύει ότι και οι άλλοι πρώην  συναθλητές του θα έχουν τις ίδιες επιτυχίες με την ομάδα που μεταγράφηκαν.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Νησάκι – Sea Water Polo «Δημήτρης Ζορμπάνος».

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου με συνδιοργανωτές, το Σύλλογο Παλαιμάχων Υδατοσφαίρισης και Κολύμβησης «τα Δελφίνια», το …

Αφήστε μια απάντηση