2η Αγωνιστική Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων στη Σύρο

Oλοκληρώθηκε χθες βράδυ η 2η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων στη Σύρο. 

 

Ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα:

2η Αγωνιστική Παρασκευή 20/04/07 

Ώρα 20.00 Ν.Ο.Σύρου – Ν.Ο.Χαλκίδας: 3 – 9 

 

Μπορει να δείχνει πολυ η διαφορά των 6 γκολ για την Χαλκιδα αλλα το παιχνίδι δεν ήταν για να πάρει τοσο μεγάλη διάσταση στη διαφορά. 1-0 προηγήθηκε ο ΝΟΣ και μετά βρισκόταν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού πίσω στο σκορ. Λιγο η κακη συνενόηση των παικτών λίγο και η ατυχία στην τελική προσπάθεια δεν τους άφησε να πλησιάσουν στο σκορ την Χαλκίδα που σίγουρα θα τους αναπτέρωνε το ηθικό και θα έπιαζαν με άλλη ψυχολογία. 

 

Ώρα 21.00 Εθνικός Πειραιώς – Ολυμπιάδα Πετρούπολης: 17 – 5 

 

Ενώ πριν την έναρξη του παιχνιδιού κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει το σκορ αυτού του αγώνα απο τα πρώτα κι’ όλας λεπτά φάνηκε ποιός θα έχει το πάνω χέρι. Με την πολύ καλή απόδοση του Συριανού πρώην παίχτη του Ν.Ο.Σύρου Θοδωρή Λουδάρου στο πρώτο οκτάλεπτο, ο οποίος σημείωσε και τα 6 πρώτα γκόλ της ομάδας του ο Εθνικός Πειραιώς βρέθηκε πολύ γρήγορα στο παιχνίδι μπροστά και η συνέχεια ήταν διαδιακαστικού χαρακτήρα. Σε αυτο βέβαια βοήθησε η αποβολή του φουνταριστού της Πετρούπολης ο οποίος μετά απο επιθετικό φάουλ που του σφυρίχτηκε αντέδρασε έντονα προς τον διαιτητή με αποτέλεσμα να δεχθεί την κίτρινη κάρτα να αποβληθεί δικαιολογημένα απο το παιχνίδι.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη προπονητή Υδατοσφαίρισης.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη προπονητή Υδατοσφαίρισης για τα τμήματα Υποδομών του Ν.Ο Σύρου. …

Αφήστε μια απάντηση