Αποτελέσματα προπονητικού τουρνουά Τρίτων Αμαρουσίου

Την 1 & 2 Νοεμβρίου ο ΤΡΙΤΩΝ Αμαρουσίου διοργάνωσε προπονητικό τουρνουά ανδρών στον Αγ. Κοσμά με την συμμετοχή τεσσάρων ομάδων. Η πρώτη ήταν του διοργανωτή και οι άλλες τρεις από ομάδες της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Μέσα σε αυτές ήταν και ο Ναυτικός μας Όμιλος…

Αποτελέσματα 1ης Αγωνιστικής

Ν.Ο. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ – Ν.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ 11 – 10 

ΤΡΙΤΩΝ Α. Ο. Αμαρουσίου – Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ 7 – 12

 

Στο πρώτο παιχνίδι και θεωρητικά πιο εύκολο απο τα τρία που έδωσε η ομάδα μας, μιας και ο Τρίτων Αμαρουσίου αγωνίζεται στη Β’ Εθνική κατηγορία, η ομάδα μας κατάφερε να κάμψει εύκολα το εμπόδιο του αντιπάλου επικρατώντας με 12-7 παίζοντας πολύ ωραίο πόλο κυρίως απο την περιφέρεια η οποία λειτούργησε πολύ καλά. Το παθητικό των 7 γκόλ μπορώ να πω ότι ήταν πλασματικό καθώς δεχθήκαμε γκολ στον παίχτη παραπάνω κυρίως, καθώς και από δικά μας αμυντικά λάθη.

Αποτελέσματα 2ης Αγωνιστικής

ΤΡΙΤΩΝ Α. Ο. Αμαρουσίου – Ν.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ 9 – 17 

Ν.Ο. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ – Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ 15 – 9

Στο δεύτερο παιχνίδι με αντίπαλο το Καλαμάκι η ομάδα μας στάθηκε πάρα πολύ καλά αλλά ηττήθηκε από την ανωτερότητα του Ν.Ο Καλαμακίου.

Αποτελέσμα 3ης Αγωνιστικής

Ν.Ο ΣΥΡΟΥ – Ν.Ο ΛΑΡΙΣΑΣ 8-15

Στο τρίτο παιχνίδι η ομάδα μας παρουσίασε το χειρότερο πρόσωπο της σε αυτό το τουρνουά καθώς ηττήθηκε με το ευρή σκόρ 15-8. Πολλά παράπονα από τον προπονητή μας προς τους παίκτες καθώς έδειχναν σαστισμένοι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού στο τερέν. Εδώ φάνηκε ιδιαίτερα η κούραση των παικτών απο τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Λάρισας είχε το απόλυτο σουτ από την περιφέρεια έχοντας το ασύλληπτο 10 στα 10! Στην αντίπερα όχθη η ομάδα μας από την περιφέρεια ήταν σχεδόν ανύπαρκτη!

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Αγώνας υδατοσφαίρισης: Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ – Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ

Δείτε την αναμέτρηση της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας …

Αφήστε μια απάντηση