Η Ομάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών του Ν.Ο. Σύρου θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας τη νέα αγωνιστική σεζόν

Η Ομάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών του Ναυτικού Ομίλου Σύρου θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας και τη νέα αγωνιστική σεζόν που ξεκινά τον Φλεβάρη του 2020.

Η Διοίκηση του Ν.Ο Σύρου, χάρις στις προσπάθειες των μελών της και τη στήριξη των χορηγών της, συνεχίζει τη λειτουργία του water polo τους χειμερινούς μήνες στην Αθήνα, εκπροσωπώντας τις Κυκλάδες και τη νησιωτική Περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου.

Οι προπονήσεις του κλιμακίου της ομάδας ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στo Ιλίσιο Κολυμβητήριο της Αθήνας.

Νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας, ο Γιώργος Κατσιγιάννης, Διπλωματούχος Προπονητής Γ.Γ.Α και πρώην αθλητής με πολλαπλές συμμετοχές και παραστάσεις στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Χρέη Τεχνικού Συμβούλου αναλαμβάνει ο Θοδωρής Μπερδές, Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον  Όμιλο και επανέρχεται. Ο Θοδωρής Μπερδές εργάζεται επίσης στον παρόντα χρόνο ως Τεχνικός Διευθυντής και μέλος της προπονητικής ομάδας των ακαδημιών του Απόλλωνα Σμύρνης. Έχει συνεχή παρουσία στο χώρο για πολλαπλά έτη, ενώ έχει διατελέσει και ομοσπονδιακός τεχνικός για 12 έτη.

Ο Μάρκος Ξαγοράρης, Διπλωματούχος Προπονητής Γ.Γ.Α, μέλος της αθλητικής οικογένειας του ΝΟΣ, πρώην υδατοσφαιριστής και ενεργός αθλητής στην ανοιχτή θάλασσα (open water) με πολλαπλές διακρίσεις, παραμένει πρώτος προπονητής των τμημάτων υποδομών, με στόχο τη σταθερή λειτουργία των τμημάτων από τη νέα εαρινή περίοδο.

Το φετινό ρόστερ των αθλητών εμφανίζει σημαντικές προσθήκες νεαρών αθλητών, που εναρμονίζεται με το στόχο της Διοίκησης  για την προώθηση του υγιούς ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Περισσότερες πληροφορίες για τους αθλητές της ομάδας θα αναρτηθούν σύντομα στην ιστοσελίδα του Ομίλου μας.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Α’ Φάση πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Β’ Εθνικής Ανδρών

Την Πέμπτη 1/7/2021 έγινε η κλήρωση της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Β’ Εθνικής Ανδρών. …