Ο Αθλητής του Ν.Ο.Σ. Νίκος Κεραμιανάκης στην Εθνική Oμάδα Υδατοσφαίρισης.

Ο 19χρονος τερματοφύλακας της ομάδας Υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Σύρου, Ν.Κεραμιανάκης δέχτηκε κλήση από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προκειμένου να συμμετάσχει στο προπονητικό καμπ ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος  Νέων Ανδρών που θα διεξαχθεί τον προσεχή Σεπτέμβρη στο Βόλο, γεγονός που αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για τον ίδιο τον παίκτη όσο φυσικά και για την ομάδα της Σύρου.

Ο Νίκος Κεραμιανάκης γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης και έμαθε από πολύ μικρός  τα μυστικά της Yδατοσφαίρισης σαν τερματοφύλακας στον Ν.Ο.Χανίων. Στην αθλητική του καριέρα έχει κατακτήσει τρία Πανελλήνια πρωταθλήματα με τις ομάδες Νέων και Εφήβων των Χανιών. Έχει συμμετάσχει σε όλες τις Eθνικές ομάδες (Παίδων – Εφήβων – Νέων) με μεγαλύτερη διάκριση την κατάκτηση της 4ης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Νέων το 2008.

Δηλώσεις Κεραμιανάκη

«Είναι τιμή δική μου και του Ναυτικού Όμιλου Σύρου που ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Περικλής Δαμάσκος με έχει συμπεριλάβει στους αθλητές που κλήθηκαν στο καμπ προετοιμασίας της  Εθνική Νέων ενόψει του Παγκόσμιου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Βόλο. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Κώστα Βαμβακάρη και τους συμπαίκτες μου που με την βοήθειά και την στήριξή τους είμαι σε θέση να αντιπροσωπεύω την Σύρο και τον Ν.Ο.Σ με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος. Εύχομαι να έχουμε μια αγωνιστική περίοδο χωρίς τραυματισμούς και για την ομάδα μας της Σύρου να εκπληρώσει τους στόχους της, την επάνοδο στην Α2 κατηγορία».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Περικλής Δαμάσκος, κάλεσε τους: Γιώργο Παπαδογιάννη, Θανάση Μπεζιλιώτη (ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ), Στέφανο Γαλανόπουλο, Γιώργο Περατινό (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ), Νίκο Κεραμιανάκη (ΝΟ ΣΥΡΟΥ), Άγγελο Βλαχόπουλο, Δημοσθένη Δερμιτζάκη, Δημήτρη Τίγκα, Γιώργο Δερβίση (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Κώστα Γεννηδουνιά, Αντώνη Ξενάκη, Ματθαίο Σαλτέρη (ΠΑΛΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ), Κώστα – Μάριο Βιτέλα, Κυριάκο Ποντικέα (ΝΟ ΧΙΟΥ), Μάριο Καπότση, Γιώργο Λάππα, Μιχάλη – Άγγελο Δρακόπουλο, Γαβριλή Γαβαλά, Δημήτρη Κουκή, Στέφανο Φουτρή (ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ), Θοδωρη Μουστεράκη, Γιώργο – Γεράσιμο Φωκά, Μανώλη Σολανάκη (ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ), Γιάννη Μυτιληνό, Θανάση Χρυσοσπάθη, Νίκο Προσινικλή (ΠΑΟΚ), Νικήτα Παρασκευόπουλο (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ), Μάριο Χατζηγούλα (ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ) και Κώστα Γούβη (Γερμανία).

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Νησάκι – Sea Water Polo «Δημήτρης Ζορμπάνος».

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου με συνδιοργανωτές, το Σύλλογο Παλαιμάχων Υδατοσφαίρισης και Κολύμβησης «τα Δελφίνια», το …

Αφήστε μια απάντηση