Ευχαριστήριο Κολυμβητών προς προπονήτρια Κα Γιόκαρη

Όλοι εμείς οι Αθλητές και Αθλήτριες του Αγωνιστικού Τμήματος Κολύμβησης του Ν.Ο.Σύρου , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια την Προπονήτριά μας κ.Γεωργία Γιόκαρη για όλα αυτά τα χρόνια που ήταν δίπλα μας και μας έμαθε τι θα πεί Αθλητισμός. Μας έμαθε τι θα πεί να Αγωνίζεσαι, να Κερδίζεις αλλά και να Χάνεις, να Χαίρεσαι με την επιτυχία του Συναθλητή σου αλλά και να είσαι δίπλα του στις Αποτυχίες του, σαν μια Ομάδα – μια Οικογένεια. Αλλά πάνω απ’όλα μας έκανε να αγαπήσουμε το καλύτερο Άθλημα που λέγεται Κολυμβηση.

Σας ευχαριστούμε για όλα και σας ευχόμαστε να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που ξέρετε τόσο καλά, έστω και μακριά μας…

Εμείς από την πλευρά μας σας υποσχόμαστε ότι όσο περνάει από το χέρι μας, θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να κρατήσουμε αυτό το Άθλημα που λέγεται ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ζωντανό και στο Επίπεδο που του αρμόζει..

Τα παιδιά σας …

Κατερίνα Ξαγοράρη, Πόπη Ξαγοράρη, Εμμανουέλα Τριανταφύλλου, Σταυρούλα Ρούσσου, Μάγδα Στέλλα, Εύα Βόντα, Μαρουλία Ακρίδα, Νικολέτα Γιαλόγλου, Άρτεμις Στέλλα, Φραγκίσκη Βασιλικού, Αυγουστίνος Κορφιάτης, Γιάννης Παντάδης, Γιάννης Σταματίου-Φρέρης, Χρήστος Κρεατσούλας, Κων/νος Χατζαντώνης.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Ανακοίνωση για Syros Aquathlon Kids

Παρακαλούνται οι γονείς των μικρών αθλητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Αθλητικό Αγώνα ‘’2nd Syros …

Αφήστε μια απάντηση