Έναρξη Κολυμβητικών Τμημάτων Ν.Ο.Σ. με Τεχνικό Σύμβουλο τον Δημήτρη Γρυπάρη

Με την ευκαιρία της επανέναρξης “λειτουργίας” του κολυμβητηρίου, ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του κολυμβητικού τμήματος. Στην προσπάθεια αυτή εξαιρετικά σημαντική είναι η συμβολή του εμπειρότατου Στελέχους των αθλημάτων του υγρού στίβου και ενός από τα παλιότερα μέλη του Ομίλου μας, κ. Δημήτρη Γρυπάρη, ο οποίος επανέρχεται ως εμπλεκόμενος στα δρώμενα του Ν.Ο.Σ. αναλαμβάνοντας τη θέση του Τεχνικού Συμβούλου του τμήματος κολύμβησης. Η συνεργασία αναμένεται ν’ αποδώσει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα λαμβάνοντας υπόψη τις επικρατούσες συνθήκες και τον αποσπασματικό τρόπο “λειτουργίας” του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.
Τα τμήματα κολύμβησης θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 12 Ιουνίου. Οι ώρες προπονήσεων θα καθοριστούν ανάλογα με τις συμμετοχές που θα υπάρξουν. Στόχος είναι η δημιουργία τμημάτων εκμάθησης κολύμβησης σε παιδιά ηλικιών 5-6, 7-8 και 9+, τμήματα ενηλίκων και masters (25+), τμήματα προαγωνιστικών και αγωνιστικών ομάδων. Επιπλέον θα υπάρχει η δυνατότητα ατομικών μαθημάτων κολύμβησης σε ανήλικους/ες και ενήλικους/ες ενδιαφερόμενους/ες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε την Γραμματεία του Ομίλου στα τηλέφωνα 2281088666 και 6982555707. Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής πατώντας εδώ.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Δημοσίευση Καταλόγων Μελών Ν.Ο.Σύρου Με Δικαίωμα Συμμέτοχης Στη Γενική Συνέλευση της 22ας Ιανουάριου 2023

Σήμερα, ημέρα Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 τοιχοκολλούνται στον πίνακα Ανακοινώσεων του νεώσοικου του Ναυτικού Ομίλου …