Κύπελλο Ελλάδος 2012 Ηρακλής-ΝΟ Σύρου: 13-6

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Ηρακλής που επικράτησε του ΝΟ Σύρου με 13-6 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.

 

Οι Θεσσαλονικείς δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα και αφού απέκτησαν από νωρίς προβάδισμα στο σκορ, πήραν τη νίκη και μαζί την πρόκριση στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας.

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να προηγούνται γρήγορα με 4-1 στο τέλος της πρώτης περιόδου, ενώ το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο οκτάλεπτο, με αποτέλεσμα ο Ηρακλής να πάει προηγούμενος με 5 τέρματα διαφορά στην ανάπαυλα (7-2).

 

Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και τελικά γνώρισαν την ήττα και παράλληλα τον αποκλεισμό από τη διοργάνωση με 13-6.

 

Ηρακλής-ΝΟ Σύρου: 13-6

Τα 8λεπτα: 4-1, 3-1, 3-1, 3-3.

Διαιτητές: Κυράνης, Αχλαδιώτης.

Ηρακλής (Στρουθόπουλος): Τζελάτης 1, Δελημητρίου 1, Γκαγκασούλης 4, Αλιαπούλος 3, Κουνέλας 2, Αρώνης 2.

ΝΟ Σύρου (Βαμβακάρης): Καπότσης 1, Παυλάκης 1, Κεφαλάς 1, Τσούγκας 1, Τσολακίδης 2.

 

Να θυμίσουμε ότι στη Β’ φάση του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στις 18 Απριλίου, θα μετάσχουν οι Ηρακλής, ΝΟ Αργοστολίου, ΝΟ Καλαμακίου, ΟΥΚ Βόλου, ΝΟ Χανίων, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Πατρών, ΝΟ Λάρισας, Ολυμπιακός, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟ Χίου, Πανιώνιος, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Παλαιό Φάληρο και Εθνικός.

 

Η κλήρωση της επόμενης φάσης θα πραγματοποιηθεί στα 7 Μαρτίου στα γραφεία της ΚΟΕ.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Αγώνας υδατοσφαίρισης: Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ – Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ

Δείτε την αναμέτρηση της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας …

Αφήστε μια απάντηση