Δελτίο Τύπου: Καλοκαιρινό Camp 2012 – Ευχαριστήριο – Ευχητήριο

Για ακόμη μια χρονιά το καλοκαιρινό Camp του Ναυτικού Ομίλου Σύρου στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού κατά τη διάρκεια του από 20/6/2012 έως 24/8/2012 πέρασαν περίπου 120 παιδιά ηλικίας 2,5 – 13 ετών.

Οι λιλιπούτειοι φίλοι μας ήρθαν σε επαφή και μυήθηκαν σε αθλήματα του υγρού στίβου καθώς και σε αθλοπαιδιές, δημιούργησαν παρέες και φιλίες. Ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν για ακόμη μια φορά τα παιδιά τους, καθώς επίσης και τους ανθρώπους που μας βοηθούσαν καθημερινά ώστε οι μικροί μας φίλοι να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερες παροχές και να γίνετε η καθημερινότητα τους όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και δημιουργική.

Ευχαριστούμε θερμά, τις επιχειρήσεις EVEREST, TEAMWORK, WATER SHOP KAI MANNA MARKET όπως και το αθλητικό κέντρο «Δ.ΒΙΚΕΛΑΣ» για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων και την αποκατάσταση λειτουργίας της μικρής πισίνας.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές – καθηγητές Φυσικής Αγωγής: Κούτρα Βαρβάρα, Κασσιανού Έφη, Κανακάρη Ελπίδα και Ντζίρο Χρήστο που ήταν καθημερινά δίπλα στα παιδιά δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά να έχουν μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά και να ενημερώσουμε ότι λειτουργούν ήδη νέα τμήματα κολύμβησης για παιδιά ηλικίας από 3 έως 16 ετών(πληροφορίες στο 6981800632) καθώς και τμήματα ενηλίκων / aqua aerobic(πληροφορίες στο 6981733844).

 

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

51ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας Ανδρών 2022

Άλλη μια διοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ολοκληρώθηκε την Κυριακή, το «51ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας …

Αφήστε μια απάντηση