Τρίτοι στο Κύπελλο «Αλκυόνη» οι αθλητές μας

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου έλαβε χώρα το 18ο Κύπελλο υποβρύχιας αλιείας που διοργάνωσε ο σύλλογος Γλαύκος με την επωνυμία «Αλκυόνη».

Η περιοχή στην οποία έγινε ο αγώνας ήταν το Βαθύ στα Μέθανα, όπου είχε ξαναγίνει και το 2007. Οι συμμετοχές αρχικά έφτασαν τις 45 ομάδες, αλλά τελικά στον αγώνα εμφανίστηκαν οι 26, μεταξύ των οποίων και μια ομάδα από τη Ρωσία.

Τα προγνωστικά του αγώνα ήθελαν να έχουν βρεθεί ελάχιστα μετρήσιμα ψάρια, είτε στα βαθιά είτε στα πολύ ρηχά. Την ημέρα του αγώνα επικρατούσε συννεφιά, με ασθενείς ανέμους και ψιλόβροχο.

Το τέλος του ζυγίσματος ανέδειξε νικητές τους Κώστα Νταή – Σωτήρη Μαυρομμάτη με 9.000 βαθμούς, οι οποίοι πήραν και το κύπελλο περισσότερων έγκυρων ψαριών (4 ψάρια). Στη δεύτερη θέση με 8.195 βαθμούς βρέθηκαν οι αθλητές του Γλαύκου Ανδρέας Κωστανάσιος – Δημήτρης Γεραγάς παίρνοντας και το κύπελλο για το μεγαλύτερο ψάρι με το μοναδικό ροφό που βγήκε βάρους 4.965 gr, ενώ τρίτοι ήρθαν οι αθλητές του Ν.Ο.Σύρουι Ηλίας Ζαρωτιάδης – Βασίλης Γκαρούτσος με 7.910 βαθμούς κερδίζοντας παράλληλα και το κύπελλο Νέων του ΠΣΑΥΚ.

Λεπτομέριες για τον αγώνα και αποτελέσματα εδώ.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο ‘’Διασυλλογικός Αγώνας Παράκτιας Αλιείας με φελλό από Λιμενικές Εγκαταστάσεις’’

Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου διοργάνωσε υπό …

Αφήστε μια απάντηση