Υποδοχή σκαφών αγώνα Κυκλάδες 2013 την Τετάρτη 26/6/13

Προς τους όλους τους συμμετέχοντες στον Αγώνα σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά να σας υποδεχτούμε στο όμορφο λιμάνι της Ερμούπολης από την Τετάρτη 26/6.

Αγαπητοί κυβερνήτες που θα συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις παραδοσιακών σκαφών στη Σύρο,παρακαλείστε 30′ προ του κατάπλου σας να επικοινωνήσετε στο κανάλι 14 με ”ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΡΟΥ”  ή στα τηλέφωνα 6978405448, 22810-88666 προκειμένου η ομάδα υποδοχής να σας βοηθήσει και να σας δώσει οδηγίες για τον ελλιμενισμό!

Καθ΄όλη την παραμονή σας, θα υπάρχουν στο ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ δίπλα από τα γραφεία του Ομίλου, σε 24ωρη βάση, λουτρά, τουαλέτες, κάρτες για προμήθεια νερού και ηλεκτρικού με φροντίδα ανθρώπων για τα πληρώματα.

Το βράδυ της Τετάρτης υπάρχει φιλοξενία από τα καταστήματα CAFE-BAR BOHEME, μεζεδοπωλείο ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ, CAFE-BAR XAΛΑΝΡΙΑΝΗ, CAFE BAR OKIO, ΕΣΤΙΑΤΌΡΙΟ ΓΙΆΝΝΕΝΑ, στο Λιμάνι με μπουφέ και μουσική και ώρα 2100 μ.μ.

Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΣΥΡΟΥ ανταποκρινόμενη στο αίτημα μας για εκπτωτικές τιμές για τα πληρώματα, προσφέρει στους συμμετέχοντες στον αγώνα, ποσοστό έκπτωσης 20% επί των αναγραφομένων τιμών πόρτας για όλους τους τύπους δωματίων, όπως επίσης 10% από τα μέλη της ΤΕΡΨΙΧΟΡΗΣ, του Συλλόγου Επαγγελματιών Επισιτισμού Εστιάσεως & Συναφών Επαγγελμάτων Σύρου.

Τα ξενοδοχεία ΣΥΡΟΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ και ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ, πρόσφεραν δωμάτια για τους επίσημους προσκεκλημένους του Συνεδρίου. Το Ξενοδοχείο Ποσειδώνιο προσφέρει και αυτό 20% έκπτωση.

Ευχαριστούμε επίσης την ΣΕΚΑVIN για τα καύσιμα που προσέφερε για τα σκάφη επιτροπών και συνοδείας. Το Πρακτορείο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ και την ΝΕΛ για τα εισιτήρια. Το κατάστημα Οπτικών ΚΟΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, που πάντα είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για την προβολή του νησιού μας.

Eπίσης το έντυπο αγώνα είναι προσφορά του κ. Ξαγοράρη Σπύρου(Ζαχαροπλαστείο Αθυμαρίτη).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους δεκάδες χορηγούς της διοργάνωσης και ιδιαίτερα τους Καραβομαραγκούς και τα συναφή επαγγέλματα που αγκάλιασαν την προσπάθεια μας, ιδιαίτερα δε θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Βαγγέλη Τζώρτζη και τον Μάκη Μαυρίκο για τον συντονισμό των εκδηλώσεων στον ΤΑΡΣΑΝΑ, πραγματικά χωρίς όλους αυτούς, θα ήταν ακατόρθωτο να πετύχουμε την υλοποίηση της.

Χορηγοί επίσης είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σύρου. Χορηγοί επικοινωνίας είναι το SYROSTODAY, VECTORPRESS και η ΤΥΠΟΚΥΚΛΑΔΙΚΗ. 

Τα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου “Νεώσοικος” είναι δίπλα στο ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ.

Παρακαλούμε αποστείλατε εμπρόθεσμα τις δηλώσεις συμμετοχής, ειδικά όσοι δεν έχετε πιστοποιητικό καταμέτρησης παραδοσιακού σκάφους. Την Τετάρτη και Πέμπτη το απόγευμα θα γίνουν καταμετρήσεις από τον κ. Ασημάκο Αντώνη, επίσημο καταμετρητή του Αγώνα.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Συνεδρίαση 1ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης 2024

Πρόσκληση 1ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Έτους 2024 Κατόπιν Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Ναυτικού …

Αφήστε μια απάντηση