Το τμήμα water polo παραμένει ζωντανό με θέληση και υπομονή

Αποφασισμένο να μην εγκαταλείψει την προσπάθειά του εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό , το τμήμα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, καθώς  αντιμετωπίζοντας τα γνωστά προβλήματα λειτουργίας της πισίνας, δείχνει να έχει εναλλακτικές λύσεις,  άμεσα εφαρμόσιμες και με προοπτική για το μέλλον.

Το αντρικό τμήμα της ομάδας που το επόμενο καλοκαίρι θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, ξεκίνησε ήδη να λειτουργεί σε δύο πυρήνες , έναν στην Αθήνα υπό τον Κ. ΜΠΕΡΔΕ Θοδωρή και έναν δεύτερο στην Σύρο καθοδηγούμενο από τον βοηθό προπονητή , Μάρκο ΞΑΓΟΡΑΡΗ με την συνεργασία  της γυμνάστριας Ελπίδας ΚΑΝΑΚΑΡΗ.

Οι αθλητές της ομάδας στην Αθήνα, που στην πλειοψηφία τους είναι φοιτητές σε διάφορα Πανεπιστημιακά τμήματα, έχοντας καλό κλίμα και διάθεση άρχισαν ήδη τις προπονήσεις στο νερό. Κατόπιν ενεργειών του γραμματέα του ΝΟΣ και Αντιπρόεδρου της ΚΟΕ κ. ΓΡΥΠΑΡΗ Δημήτρη, εξασφαλίστηκε η φιλοξενία της ομάδας μας  στα κολυμβητήρια Ιλισίων, Ν. Σμύρνης και Αλίμου. Το νεαρό της ηλικίας των παικτών (γεννηθέντες το 1994 και νεότεροι), σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο μόρφωσης αλλά και αγωνιστικής τους εμπειρίας σε εφηβικά και παιδικά πρωταθλήματα , δίνουν την δυνατότητα στον κ. ΓΡΥΠΑΡΗ αλλά και στον υπεύθυνο του τμήματος κ. ΓΟΥΣΓΟΥΝΕΛΗ Σταύρο να ελπίζουν σε μια επιτυχημένη και διαρκής ανοδική πορεία της συριανής υδατοσφαίρισης.

Παράλληλα, οι παίκτες του ΝΟΣ στη Σύρο ξεκινούν την επόμενη Τρίτη εντατικό πρόγραμμα εκγύμνασης (εξειδικευμένη προπόνηση) εκτός νερού, προκειμένου να διατηρηθούν σε καλή φυσική κατάσταση μέχρι το Μάρτιο του 2014, όπου υπολογίζεται ότι θα μπορούν να επιστρέψουν ξανά στις προπονήσεις στην πισίνα. Το κλιμάκιο Σύρου αποτελείται επίσης κυρίως από νεαρούς μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, αθλητές με ακέραιο χαρακτήρα και αγάπη για τον αθλητισμό. Μαζί με την ανδρική ομάδα στην Σύρο θα προπονούνται και μικροί αθλητές από το παιδικό τμήμα, παράλληλα με διάφορες άλλες αθλητικές δραστηριότητές τους.

Όλα δείχνουν ότι ο στόχος των επόμενων χρόνων για άνοδο και παραμονή στις μεγαλύτερες κατηγορίες είναι εφικτός και το Συριανό πόλο θα έχει σίγουρα την ευκαιρία για νέες επιτυχίες, συνεχίζοντας να γράφει ιστορία .

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Νησάκι – Sea Water Polo «Δημήτρης Ζορμπάνος».

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου με συνδιοργανωτές, το Σύλλογο Παλαιμάχων Υδατοσφαίρισης και Κολύμβησης «τα Δελφίνια», το …

Αφήστε μια απάντηση