Έρχεται το mini Water Polo Vikelas Cup 2014

Ανακοινώνουμε ότι το διήμερο 6-7 Σεπτεμβρίου 2014 (Σάββατο και Κυριακή) πραγματοποιείται στο Κολυμβητήριο της Ερμούπολης τουρνουά υδατοσφαίρισης μίνι παίδων (ηλικίας έως 13 ετών).

Στο τουρνουά συμμετέχουν τα σωματεία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, του Γ.Σ Ηλιούπολης και του Νηρέα Χαλανδρίου.

Θα διεξαχθούν συνολικά 9 αγώνες των 2 οκταλέπτων με τελικό σκορ ανά ταμπλό (σύστημα «round pool»).

Την ευθύνη διοργάνωσης του τουρνουά έχει ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου σε συνεργασία με τη Δ/νση των Δράσεων Αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Μεγάλος χορηγός του σημαντικού αυτού αθλητικού γεγονότος για το νησί της Σύρου είναι η Δ/νση Δράσεων Αθλητισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Τοπικοί χορηγοί με σημαντική συμβολή είναι το κατάστημα Οπτικών Ειδών «Σταύρος Κοής», ο Προμηθευτικός Καταναλωτικός Συνεταιρισμός ΠΣΚΕ «Νεωρίου», το κατάστημα Παλαμάρης Εμμανουήλ ΑΕ – Carrefour Express και οι γονείς των νεαρών αθλητών του Τμήματος Υδατοσφαίρισης του Ν.Ο. Σύρου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Η παρακολούθηση των αγώνων από τους φίλους του αθλήματος και κυρίως από τα παιδιά του νησιού μας, θα ενισχύσει την προσπάθεια των αθλητών των τριών ομάδων και θα δώσει δύναμη στους διοργανωτές και τους χορηγούς για την καθιέρωση αυτής της αθλητικής εκδήλωσης.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Νησάκι – Sea Water Polo «Δημήτρης Ζορμπάνος».

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου με συνδιοργανωτές, το Σύλλογο Παλαιμάχων Υδατοσφαίρισης και Κολύμβησης «τα Δελφίνια», το …

Αφήστε μια απάντηση