Aθλητικό πρόγραμμα του τμήματος Υποβρύχιας Δραστηριότητας

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου με το τμήμα Υποβρύχιας Δραστηριότητας θα διοργανώσει και θα συμμετάσχει στους παρακάτω αγώνες:

  • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άπνοιας στις 17 Μαΐου 2015 που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου, με συμμετοχή 2 αθλητών.
  • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Σκοποβολής Πισίνας στις 24 Μαΐου 2015 που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό κολυμβητήριο του Αλίμου, με συμμετοχή 12 αθλητών του Ν.Ο.Σύρου.
  • 3ης & 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ από 13 έως 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 στο Λιμάνι της Ερμούπολης, με συμμετοχή 3 αθλητών του Ν.Ο.Σύρου. Διοργάνωση του Ν.Ο.Σύρου.
  • 45ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας (ατομικό) που θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Ευστράτιο της Νήσου Λήμνου, με συμμετοχή 3 αθλητών του Ν.Ο.Σύρου.
  • “15ο Κύπελλο Σύρου” & “1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας Γυναικών” στις 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 με έδρα του αγώνα τον όρμο της Βάρης με συμμετοχή 10 ομάδων για το 15ο Κύπελλο Σύρου και 2 αθλήτριες στο ατομικό Παν. Πρωτ. Γυναικών του Ν.Ο.Σύρου. Διοργάνωση του Ν.Ο.Σύρου

 

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο ‘’Διασυλλογικός Αγώνας Παράκτιας Αλιείας με φελλό από Λιμενικές Εγκαταστάσεις’’

Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου διοργάνωσε υπό …

Αφήστε μια απάντηση