Πρόσκληση «Movie Night»

Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 24/7/15 και ώρα 9μμ στα γραφεία του ομίλου στην Ερμούπολη (ΝΕΩΣΟΙΚΟΣ) για την προβολή του ντοκιμαντερ «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ» στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Συριανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ιστιοπλοΐας Αντώνης Μπουγιούρης.

Το χθες και το σήμερα της ελληνικής ιστιοπλοΐας συμμετέχει στο ντοκιμαντέρ του χαρισματικού κινηματογραφιστή Παύλου Τριποδάκη με τίτλο «Τα παιδιά του ανέμου».

Ο Τριποδάκης και το συνεργείο του ακολούθησαν επί πέντε μήνες τα μέλη της εθνικής ιστιοπλοΐας. Κατέγραψε την καθημερινότητα τους, τον κόπο τους, τα παράπονα τους και βέβαια τις πολλές επιτυχίες που έχουν έρθει σε αυτό το διάστημα.

Πρωταγωνιστής στο ντοκιμαντέρ είναι ο μικρός Γαρύφαλλος. Ρωτάει «εγώ μπορώ να βγω παγκόσμιος πρωταθλητής;». «Αν είσαι δυνατός στην ψυχή, όλα θα έρθουν», είναι η απάντηση που παίρνει.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη προπονητών Κολύμβησης & Τριάθλου για την περίοδο Μαΐου – Σεπτεμβρίου 2019

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου επιθυμεί να συνάψει συνεργασίας με έως και τρεις Προπονητές µερικής ή/και …

Αφήστε μια απάντηση