Απόσπασμα πρακτικού της Εφορευτικής Επιτροπής Αρχαιρεσιών της 31ης Ιανουαρίου 2016 για την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Ν.Ο.Σύρου.

Στην Ερμούπολη σήμερα 31/01/2016 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 έως 14:00 στα γραφεία του Ομίλου (Νεώσοικος) πραγματοποιήθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Ν.Ο.Σύρου.

Κατά την προσέλευση των εγγεγραμμένων μελών του Ν.Ο.Σύρου στις αρχαιρεσίες της 31ης Ιανουαρίου 2016, τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής έλεγξαν την οικονομική τους ενημερότητα σύμφωνα με το καταστατικό και παρέδωσαν το ψηφοδέλτιο με τους υποψηφίους, παρέχοντας πλήρη ενημέρωση σχετικά με τη διαδικασία και το μέγιστο αριθμό προτιμήσεων (από 1 έως 11 σταυρούς για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και το μέγιστο αριθμό προτιμήσεων (από 1 έως 3 σταυρούς) για την ανάδειξη των μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Δείτε όλο το πρακτικό στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους