Δελτίο Τύπου για την κοπή της πίτας του Ν.Ο.Σύρου‏

Σε εξαιρετικό κλίμα και σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Ναυτικού Ομίλου Σύρου την περασμένη Κυριακή στο εντευκτήριο του Ομίλου, στο κτίριο του Νεώσοικου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν αυτοπροσώπως οι Σεβασμιώτοι της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και της Καθολικής Επισκοπής Σύρου, κκ. Δωρόθεος Β΄ και Πέτρος Στεφάνου, οι Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, κ.κ. Γιώργος Λεονταρίτης και Ιωάννης Μαργαρίτης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού εκ μέρους του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, κ. Γουλιέλμος Πρίντεζης, ο Διοικητής του Λιμενικού Σώματος, κ Ιάκωβος Γκίζης, ο Διοικητής της ΑΕΝ, κ. Νικόλαος Πολέμης , ο Υποδιοικητής της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού κ. Παναγιώτης Καραμήτσας, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης κ. Ανδρέας Γιαλόγλου, ο Αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας κ. Δημήτριος Γρυπάρης, εκπρόσωποι Αξιωματικοί των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι τοπικών Αρχών και Οργανισμών, Πρόεδροι Ενώσεων, Αθλητικών Σωματείων και Συλλόγων, τ. Πρόεδροι και μέλη του ΔΣ του ΝΟ Σύρου, οι αθλητές-τριες του Ναυτικού Ομίλου και πολλοί φίλοι του ναυταθλητισμού.

Στην όμορφη συνάντηση, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Σύρου Γιώργος Φίλιος, μετά την κοπή της πίτας εκ των Σεβασμιωτάτων, έκοψε το κομμάτι του Ν.Ο Σύρου, το κομμάτι της ευημερίας και προόδου του Συλλόγου.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στους νεαρούς αθλητές και τις νεανίδες αθλήτριες, οι οποίοι – μετά τους σύντομους χαιρετισμούς των επισήμων προσκεκλημένων – μίλησαν για τις εμπειρίες τους, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα όλων.

Οι προσκεκλημένοι αναφέρθηκαν στις προσφωνήσεις τους, τόσο στην ιστορικότητα του Ναυτικού Ομίλου Σύρου που συνεχίζει αδιαλείπτως να υπηρετεί τον τομέα του ναυταθλητισμού για 120 και πλέον χρόνια, όσο και στη σημασία και την αξία της ναυταθλητικής ενασχόλησης .

Τα μέλη της Διοίκησης ευχαρίστησαν την Ιερά Μητρόπολη και την Καθολική Επισκοπή, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Σύρου Ερμούπολης, τις Διοικήσεις των Σωμάτων Ασφαλείας και της Σχολής του Εμπορικού Ναυτικού, που στέκονται πάντα στο πλευρό του Ομίλου στις συνδιοργανώσεις των μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων.

Τέλος, αναφέρθηκαν στην υποστήριξη που τυγχάνουν από τους μεγάλους τους χορηγούς και στη δύναμη που αντλούν από τους 229 εγγεγραμμένους αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου, τους γονείς τους και τους φίλους του ναυταθλητισμού.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Δημοσίευση Καταλόγων Μελών Ν.Ο.Σύρου Με Δικαίωμα Συμμέτοχης Στη Γενική Συνέλευση της 22ας Ιανουάριου 2023

Σήμερα, ημέρα Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 τοιχοκολλούνται στον πίνακα Ανακοινώσεων του νεώσοικου του Ναυτικού Ομίλου …

Αφήστε μια απάντηση