Προκήρυξη ”Φιλικός Αγώνας Παράκτιας Αλιείας του Ναυτικού Ομίλου Σύρου”

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου διοργανώνει Φιλικό – Διασυλλογικό Αγώνα Παράκτιας Αλιείας στο Λιμάνι της Σύρου την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 στην περιοχή που σημειώνεται στο χάρτη που επισυνάπτεται. Η διάρκεια του αγώνα είναι 4 ώρες 08:00-12:00.

Το ζύγισμα και οι απονομές θα γίνουν στο χώρο του αγώνα. Σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών στα γραφεία του Ομίλου.

Υπάρχει αντίτιμο συμμετοχής € 10,00 ανά αθλητή που είναι απολύτως ανταποδοτικό των αναγκών της διοργάνωσης. Του χρηματικού αντιτίμου, απαλλάσσονται όλοι οι νέοι και οι νέες κάτω των 18 ετών.

Ο αγώνας θα είναι ατομικός και δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές /αθλήτριες συλλόγων της ΕΟΥΔΑ ,καθώς και κάθε φίλος-η της αλιείας. Είναι ακόμα μια καλή ευκαιρία για νέους φίλους του φελλού να γνωρίσουν την αγωνιστική του διάσταση.

Στον αγώνα θα παρευρίσκεται ιατρός για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων περιστατικών.
Ο παραπάνω αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς ασφάλειας της Ε.Ο.Υ.Δ.Α.
Δηλώσεις συμμετοχής έως 04/11/2016 και ώρα 14:00 στα γραφεία του Ν.Ο. Σύρου (δίπλα στο Λιμεναρχείο) ή στο email: contact@nosyrou.gr .

Επίσης ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου διοργανώνει σεμινάριο Παράκτιας Αλιείας με φελλό με την τεχνική του Εγγλέζικου το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 στα γραφεία του Ομίλου (δίπλα στο λιμεναρχείο) ώρα έναρξη 17:00 και ώρα λήξης 20:00 . Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για τυχόν διευκρινίσεις επικοινωνήστε στο τηλέφωνο του εφόρου υποβρύχιας δραστηριότητας κο Χούλη Μιχάλη 6973205353 και τον κο Νούσια Γιώργο 6988616424.

ΑφίσαΧάρτης

Προκήρυξη Φιλικού Αγώνα Παράκτιας Αλιείας Ναυτικού Ομίλου Σύρου

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο ‘’Διασυλλογικός Αγώνας Παράκτιας Αλιείας με φελλό από Λιμενικές Εγκαταστάσεις’’

Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου διοργάνωσε υπό …