Ανακοίνωση σχετικά με την Έναρξη του Τμήματος Κολύμβησης

Ανακοίνωση του Ν.Ο. Σύρου σχετικά με την ΕΝΑΡΞΗ του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ για τη θερινή και φθινοπωρινή περίοδο.

Το Τμήμα Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινά τη λειτουργία του τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 για τη θερινή και φθινοπωρινή περίοδο.

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο Κολυμβητήριο του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 15.30-17.30. Πρόθεση του Ν.Ο Σύρου είναι οι προπονήσεις να διεξάγονται και το Σάββατο, εφόσον διευθετηθούν τα θέματα άδειας σχετικής χρήσης της πισίνας από τη Δημοτική Αρχή για την ημέρα αυτή.

Στο διάστημα 8 έως και 31 Μαΐου, οι αθλητές/τριες του ΝΟΣ θα προσέρχονται σε δύο ομάδες, ανεξαρτήτως ηλικίας και ώρες 15.30-16.30 και 16.30-17.30 κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης με τους προπονητές.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αθλητές/τριες (σχολικής ηλικίας και προαγωνιστικής, αγωνιστικής) θα πρέπει ανάλογα με την ώρα έναρξης (είτε 15.30, είτε 16.30) που θα επιλέξουν, να βρίσκονται ήδη στη διάθεση των προπονητών. Συνεπώς η ώρα προσέλευσης στα αποδυτήρια θα πρέπει να προηγείται κατά περίπου 10’. Διευκρινίζεται ότι το ωράριο δεν είναι ελαστικό και συνεπώς αθλητές/τριες που θα προσέρχονται με καθυστέρηση δεν θα μπορούν να εισέρχονται στο νερό.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 2281088666-6982555707 (Γραμματεία ΝΟΣ) και 6946954772 (Έφορος Τμ. Κολύμβησης).

Για το τμήμα αρχαρίων (προσχολικής ηλικίας) και το τμήμα ενηλίκων, οι γονείς ή οι ενδιαφερόμενοι ενήλικες μπορούν – εκτός από τους ανωτέρω – να απευθύνονται και στους προπονητές για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν προεγγραφές.

Όλοι οι εκπαιδευόμενοι μικροί μας φίλοι και οι αθλητές/τριες του ΝΟΣ θα πρέπει κατά την πρώτη ημέρα των προπονήσεων να προσκομίσουν τα σχετικά ιατρικά πιστοποιητικά καλής υγείας.

Δεκτά γίνονται τα εξής: Για τους ενήλικες απαιτείται ιατρική βεβαίωση από παθολόγο ιατρό (ή πνευμονολόγο ή καρδιολόγο ή γενικό ιατρό) και δερματολόγο. Για τους ανήλικους αθλητές/τριες αντιστοίχως απαιτείται βεβαίωση δερματολόγου ιατρού και παιδιάτρου ή γενικού ιατρού.

Η ημερομηνία λειτουργίας της μικρής πισίνας δεν έχει ακόμη καθοριστεί και η ακριβής έναρξη των μαθημάτων θα ανακοινωθεί από το Ν.Ο Σύρου, όταν αυτή διατεθεί προς χρήση από τη Δημοτική Αρχή.

Για το πρόγραμμα μηνός Ιουνίου θα υπάρξει νέα ανακοίνωση από τον Όμιλο.

Σύμφωνα με τη με αριθμό 9/4/24.04.2017 απόφαση του Δ.Σ του ΝΟΣ, η μηνιαία γενική συνδρομή έχει καθοριστεί στο ποσό των 30 € το μήνα. Ειδικότερα για τα παιδιά, όταν υπάρχει και δεύτερο παιδί της οικογένειας η συνδρομή μειώνεται στα 15 € και για τυχόν τρίτο παιδί δεν υπάρχει χρέωση.

Τέλος η πρώτη εβδομάδα 9-13/05/2017 αποτελεί εβδομάδα γνωριμίας για τους νέους αθλητές και επανεκκίνησης για τους εγγεγραμμένους αθλητές/τριες, προπονητές, γονείς και μέλη Διοίκησης. Στο πλαίσιο αυτό όλα τα μαθήματα και οι προπονήσεις παρέχονται δωρεάν εκ του ΝΟΣ.

Παρακαλούμε τους γονείς, τους αθλητές και κάθε ενδιαφερόμενο να εισέρχονται τακτικά στην ιστοσελίδα του Ομίλου μας www.nosyrou.gr για να ενημερώνονται για τις ανακοινώσεις του Τμήματος.

Προπονητές: Δρακάκης Μάριος, Κανακάρη Ελπίδα και Κούτρα Βαρβάρα.

Έφορος Κολύμβησης: Τσιργής Δημήτρης.

Εγγραφές θα γίνονται κατά τη διάρκεια των Προπονήσεων στο Κολυμβητήριο.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο περί Ντόπινγκ για Αθλητές 15-18 ετών από τον ΕΟΚΑΝ και την ΚΟΕ, Σάβ 5/2/2022

O Ναυτικός Όμιλος Σύρου και η Κολυμβητική Ομοσπονδίας Ελλάδος προσκαλεί γονείς και αθλητές ηλικιών 15-18 …