Ανακοίνωση τμήματος Κάνοε – Καγιάκ

Το Τμήμα Κάνοε – Καγιάκ του Ν.Ο. Σύρου λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην παραλία Βούλγαρη στην Ποσειδωνία. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες πραγματοποιούνται συναντήσεις αθλητών στον χώρο της σχολής Ιστιοσανίδας και Όρθιας σανιδοκωπηλασίας(SUP).

Οι αθλητές μας μικροί και μεγάλοι θα επιδεικνύουν ασκήσεις δεξιοτεχνίας με τα κουπιά τους, φιγούρες με τα σκάφη τους, αγώνες ταχύτητας και βόλτες στις κοντινές παραλίες. Το τμήμα προσπαθεί να αποκτήσει ακόμη περισσότερους φίλους και να μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ την δύναμή του οπότε σας περιμένουμε όλους με τα κουπιά σας στην παραλία!

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει με το δικό του σκάφος μπορεί να δηλώνει συμμετοχή στην γραμματεία του Ν.Ο. Σύρου 22810-88666 & 6936713547.

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου ανακοινώσει την συμμετοχή του αθλήτη SUP – Canoe Kayak Κοσμά Ρούσσου στην σχολή προπονητών  Κάνοε – Καγιάκ και Sup Γ΄ κατηγορίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας (Ε.Ο.Κ-Κ.) που ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις της Ομοσπονδίας υπό την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Ο αθλητής του Ομίλου μας μετά από επιτυχή συμμετοχή σε φημισμένους αγώνες της Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε – Καγιάκ(Ε.Ο.Κ.Κ.) όπως ο Ισθμός της Κορίνθου έγινε δεκτός στην Σχολή Προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Εκ της γραμματείας του Ν.Ο. Σύρου

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Φωτογραφικό υλικό από το “2ο Κύπελλο Αιγαίου Κάνοε Καγιάκ – SUP” – 2η μέρα (SUP & απονομές)

2η ΜΕΡΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 – ΑΓΩΝΕΣ     2η ΜΕΡΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ …