22η Σχολή Ιστιοπλοΐας Τριγώνου OPTIMIST

Ξεκινά ο 22ος  καλοκαιρινός κύκλος εκμάθησης Ιστιοπλοΐας Τριγώνου για παιδιά από 7 ετών έως 15 ετών . Πρόκειται για ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης που έχει σχεδιαστεί από τον Όμιλο μας για τα παιδιά, με στόχο να τα βοηθήσει να κατανοήσουν τις βασικές αρχές της ιστιοπλοΐας, να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους διασκεδάζοντας μέσω του αθλητισμού. Τα παιδιά με την Ιστιοπλοΐα έχουν την ευκαιρία να σκεφτούν μόνα τους και να αναπτύξουν δεξιότητες, όπως η κριτική σκέψη και η σωστή λήψη αποφάσεων. Επίσης η Ιστιοπλοΐα αποτελεί και έναν πολύ καλό τρόπο άθλησης, που θα διατηρήσει την καλή φυσική κατάσταση του παιδιού.

Τα παιδιά, για να συμμετέχουν, δεν απαιτείται να έχουν κάποια προηγούμενη εμπειρία στην ιστιοπλοΐα και δεν είναι απαραίτητο να είναι μέλη του ομίλου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να γνωρίζουν κολύμπι.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα από 16 Ιουλίου έως 16 Αυγούστου 2018 και ώρες 10:00 – 12:30 (Δευτέρα έως Πέμπτη), στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στις Αγκαθωπές.

Η εκπαίδευση γίνεται σε σκάφη τύπου Optimist:

Το Optimist είναι ένα Ιστιοπλοϊκό σκάφος ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά. Είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα, φέρει ένα ιστίο σε σχήμα τραπεζίου και τρία στεγανά για να το κρατούν πάντα στην επιφάνεια.

Σας περιμένουμε να γνωρίσετε την Ιστιοπλοΐα Τριγώνου με την καθοδήγηση της καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής και με πτυχίο Γ’ κατηγορίας Ιστιοπλοΐας Τριγώνου της Γ.Γ.Α κα Σαγκινέτου Ελπίδα.

Κόστος συμμετοχής: 110,00€ ανά αθλητή. Με κάθε εγγραφή δώρο ένα καπέλο του Ν.Ο.Σύρου!!

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε:

  • Σαγκινέτου Ελπίδα (Προπονήτρια Ιστιοπλοΐας Τριγώνου) 6978766358
  • Γραμματεία Ν.Ο. Σύρου 6982555707 & 2281088666

Αθλητές των οποίων οι γονείς είναι κάτοχοι κάρτας μέλους του Ν.Ο. Σύρου έχουν έκπτωση 25%.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2020»

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου, εκτιμώντας τις καταστάσεις στη δύσκολη τρέχουσα περίοδο, η οποία χαρακτηρίζεται τόσο …