Πρόσκληση για την Τακτική Γενική Συνέλευση του N.O. Σύρου.

Ερμούπολη, 11/12/2018

Αριθμός  Πρωτ. : 504

Καλούνται όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Ομίλου να παρευρεθούν στην 1η Τακτική Γενική Συνέλευση του έτους 2019

Η Τακτική Γενική Συνέλευση, μετά την υπ’ αριθμόν 15/07.12.2018 απόφαση του Δ.Σ. θέμα 1ο, θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ στο Νεώσοικο, έδρα του Ναυτικού Ομίλου στην Ερμούπολη της Σύρου (Ακτή Καταδρομικού Έλλη 9). Σε περίπτωση μη απαρτίας η επόμενη ημερομηνία θα είναι 20η  Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11:30, στον ίδιο τόπο.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός ετήσιας χρήσης 2018.
  2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής ετήσιας χρήσης 2018.
  3. Κατάθεση οικονομικού προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων της προσεχούς ετήσιας χρήσης 2019 προς έγκριση.
  4. Η προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη των νέων μελών του ΔΣ του Συλλόγου, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Καταστατικού του Ναυτικού Ομίλου.
  5. Η πρώτη ανακοίνωση – πρόσκληση για την υποβολή υποψηφιοτήτων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής και της Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια των εκλογών

Η παρουσία των μελών είναι αναγκαία προκειμένου να υπάρξει η προβλεπόμενη εκ του καταστατικού απαρτία για τη λήψη αποφάσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα να συμμετέχουν, να ψηφίζουν στη  1η Τακτική Γενική Συνέλευση, να εκλέγουν και να εκλέγονται στα Όργανα του Ομίλου, έχουν τα μέλη, μετά την πάροδο ενός έτους από την ημερομηνία εγγραφής τους, και εφόσον είναι «ταμειακώς εντάξει». Ετήσιο κόστος συνδρομής 30,00€.

Η παρούσα δημοσιεύεται στον ημερήσιο έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και αναρτάται ως ανακοίνωση στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου.

Σε φανερό σημείο στον Νεώσοικο του Ομίλου θα αναρτηθεί πίνακας με τα ονοματεπώνυμα των μελών που είναι τακτοποιημένα ταμειακά και έχουν δικαίωμα ψήφου.

 

Εκ της γραμματείας του Ν.Ο. Σύρου

 

 

 

 

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Δημοσίευση Καταλόγων Μελών Ν.Ο.Σύρου Με Δικαίωμα Συμμέτοχης Στη Γενική Συνέλευση της 22ας Ιανουάριου 2023

Σήμερα, ημέρα Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 τοιχοκολλούνται στον πίνακα Ανακοινώσεων του νεώσοικου του Ναυτικού Ομίλου …