Σημαντική διάκριση των τριαθλητών του Ν.Ο. Σύρου στο London Triathlon 2019

Στο μεγάλο διεθνές τριαθλητικό γεγονός του Λονδίνου London Triathlon 2019, συμμετείχαν οι αθλητές του Ομίλου μας Χρήστος Γεωργοκίτσος (21 ετών), Κωνσταντίνος Φίλιος (19 ετ.) και Αχιλλέας Τσιργής (18 ετ.).

Οι τριαθλητές μας πέτυχαν σπουδαία διάκριση τερματίζοντας στην 14η θέση της γενικής κατάταξης στο Sprint Team Relay, ανάμεσα σε 113 ομάδες (340 αθλητές), ενώ βρέθηκαν πολύ κοντά ακόμη και στα μετάλλια (3η-5η θέση). Πιο συγκεκριμένα, αν μια σήμανση σε στροφή γινόταν εγκαίρως αντιληπτή, οι αθλητές μας θα σημείωναν χρόνο κάτω από 1.17.00, χρόνος εξαιρετικός, με βάση τις καιρικές συνθήκες (ισχυρά ρεύματα στο ποτάμι και βροχή στο ποδηλατικό και δρομικό μέρος). Ο αγώνας περιελάμβανε κολυμβητική διαδρομή στον ποταμό Τάμεση 750μ., ποδηλατική διαδρομή 20 χλμ και τρέξιμο 5 χλμ στην περιοχή του Canary Wharf των Docklands, στην πόλη του Λονδίνου.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 27 και 28 Ιουλίου και οι συνολικές συμμετοχές αθλητών που έλαβαν μέρος έφτασαν τις 11.000.

Οι διοργανωτές του μεγάλου αθλητικού αγώνα – δια της Αγγλικής Ομοσπονδίας Τριάθλου –  απέστειλαν συγχαρητήριο έγγραφο στο Ναυτικό Όμιλο Σύρου, αναγνωρίζοντας το ταλέντο, το ήθος και την επιτυχία των αθλητών και της αποστολής.

Για τους νεαρούς άνδρες αθλητές μας, ήταν μία σπουδαία αθλητική εμπειρία αλλά και παράλληλα μία σημαντική διεθνή διάκριση για τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου και την ΕΟΜοΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου) που στήριξε την προσπάθεια.

 

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο περί Ντόπινγκ για Αθλητές 15-18 ετών από τον ΕΟΚΑΝ και την ΚΟΕ, Σάβ 5/2/2022

O Ναυτικός Όμιλος Σύρου και η Κολυμβητική Ομοσπονδίας Ελλάδος προσκαλεί γονείς και αθλητές ηλικιών 15-18 …