Βικέλεια 2019 – Αποτελέσματα

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι Κολυμβητικοί Διασυλλογικοί Αγώνες με την επωνυμία «Βικέλεια 2019», που διεξήχθησαν το διήμερο 31/08-1/09 στην Ερμούπολη της Σύρου.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος 70 αθλητές, οι οποίοι εκπροσώπησαν 9 Ναυτικούς  Ομίλους και Αθλητικά Σωματεία.

Ο διασυλλογικός αγώνας, τελεί υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε και συνδιοργανώνεται κάθε χρόνο από το Ναυτικό Όμιλο Σύρου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Σύρου Ερμούπολης. Στους αγώνες έλαβαν κυρίως μέρος αθλητές της προαγωνιστικής και αγωνιστικής κατηγορίας, αλλά και των κατηγοριών  εφήβων, νεανίδων και open ανδρών και γυναικών.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις από μίνι κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών του Ναυτικού Ομίλου Σύρου και του Αθλητικού Ομίλου Πάρου. Οι 15 μικροί αθλητές χειροκροτήθηκαν θερμά  από το κοινό που σχεδόν γέμισε – κατά διαστήματα  – τις εξέδρες του Κολυμβητηρίου.

Για πρώτη φορά στη νησιωτική Περιφέρεια του Ν. Αιγαίου και ως παράλληλη δράση των «Βικελείων 2019», πραγματοποιήθηκε επίσης, κολυμβητικός αγώνας 800m Masters ηλικίας 25+ ανδρών και γυναικών.

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου ευχαριστεί θερμά όσους εργάστηκαν για τη διοργάνωση των αγώνων, τους εθελοντές στη γραμματεία και τον υπεύθυνο μηχανοργάνωσης της Κ.Ο.Ε, τους προπονητές και εκπροσώπους των Ομίλων, τους κριτές κολύμβησης του Συνδέσμου Κυκλάδων, τους Αλυτάρχες της Κ.Ο.Ε, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, τους τοπικούς χορηγούς, τους υπαλλήλους του Κολυμβητηρίου και πάνω απ΄ όλα τους αθλητές όλων των Συλλόγων που έλαβαν μέρος.

Τέλος ιδιαίτερη αναφορά στο μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης, την εταιρεία «BLUE STAR FERRIES, ATTICA GROUP» που πάντοτε στηρίζει ενεργά με τις εκπτωτικές χορηγίες της, τις δράσεις του Ναυτικού Ομίλου Σύρου.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα, στο σύνολο των αγώνων, φαίνονται στους πίνακες που ακολουθούν.

1. Αποτελέσματα Ομαδικών (Αγωνιστικά) 2. Αποτελέσματα Ατομικών (Αγωνιστικά) 3. Αποτελέσματα Ομαδικών (Προαγωνιστικά) 4. Αποτελέσματα Ατομικών (Προαγωνιστικά)

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο περί Ντόπινγκ για Αθλητές 15-18 ετών από τον ΕΟΚΑΝ και την ΚΟΕ, Σάβ 5/2/2022

O Ναυτικός Όμιλος Σύρου και η Κολυμβητική Ομοσπονδίας Ελλάδος προσκαλεί γονείς και αθλητές ηλικιών 15-18 …