Κολυμπώντας στο “6ο Τρόπαιο Νηρέα”

Με ρεκόρ συμμετοχών (1090 αθλητές / 59 σωματεία) και σημαντικές παρουσίες διεξήχθει το “6ο Τρόπαιο Νηρέα” το Σαββατοκύριακο  30/11 και 1/12.

Το μίτινγκ έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ και εντάσσεται στις διασυλλογικές διοργανώσεις όπου μπορούν να επιτευχθούν όρια είτε για τους αγώνες πρόκρισης του Χειμερινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος είτε ‘’να πάρεις το εισιτήριο‘’ απευθείας  για τους Χειμερινούς Πανελλήνιους αγώνες.

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου (ΝΟΣ) με συμμετοχή τριών (3) αθλητών έδωσε το παρών στο κολυμβητικό μίτινγκ που διοργάνωσε ο Νηρέας Χαλανδρίου υπό την αιγίδα της ΚΟΕ και ήταν η μοναδική ομάδα από την Νησιωτική Περιφέρεια.

 

Αποστολή ΝΟΣ:

Αθλητές: ΓΟΥΣΓΟΥΝΕΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΧΑΣΠΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΚΑΜΠΑΝΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Προπονήτρια: Κρητικού Ράνια – Προπονήτρια ΓΓΑ

Η προετοιμασία σκληρή! Χωρίς κολυμβητήριο…στο κρύο νερό της θάλασσας, χωρίς βατήρες αλλά  με όνειρα, με πείσμα και την αγάπη των αθλητών, ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Ο αθλητής του ΝΟΣ ΧΑΣΠΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ σε δύο αγωνίσματα κατάφερε να πιάσει το ανώτατο όριο της κατηγορίας του και να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στους προκριματικούς αγώνες της Κολυμβητικής Ομοσπονδία Ελλάδος τον ερχόμενο Ιανουάριο 2020.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τις επιδόσεις του ο συγκεκριμένος αθλητής ‘’σήκωσε το ΟΑΚΑ στο πόδι’’!! Ένα κατάμεστο κολυμβητήριο χειροκροτούσε την εξαιρετική προσπάθεια του αθλητή στο αγώνισμα των 400μ Μικτής Ατομικής επιβραβεύοντας την προσπάθεια του με τον καλύτερο τρόπο.

Μία προπονήτρια είπε χαρακτηριστικά ‘’Δεν ακυρώθηκε ήταν άψογος! Μπράβο του! Αθλητές με ψυχή έχουμε χρόνια να δούμε στις πισίνες…η νησιωτική Ελλάδα είναι εδώ και σας ευχαριστούμε για το μάθημα που δίνετε στους δικούς μας αθλητές που τα έχουν όλα και παραπονιούνται’’.

Οι αθλητές του ΝΟΣ ΓΟΥΣΓΟΥΝΕΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ και ΚΑΜΠΑΝΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ είναι αθλητές της Υδατοσφαίρισης που στελέχωσαν την αποστολή του ΝΟΣ, σημειώνοντας τα δικά τους προσωπικά ρεκόρ.

Με αυτές τις ‘’εικόνες’’ επέστρεψε η αποστολή της ομάδας κολύμβησης του ΝΟΣ συνεχίζοντας καθημερινά την προσπάθεια της με νέους στόχους !

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του ΝΟ Σύρου συγχαίρουν τους αθλητές για τις επιδόσεις τους και τους εύχονται καλή συνέχεια στην προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με νέες επιτυχίες.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Παράδοση και Ονοματοδοσία σκαφών 420

Ημέρα χαράς για τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου ήταν το Σάββατο 27 Μαΐου. Σε εκδήλωση που …