Πρώτη συμμετοχή του 2020 για την Ιστιοπλοΐα του Ν.Ο.Σύρου

Με πολυπληθής ομάδα συμμετείχε το τμήμα ιστιοπλοΐας του Ν.Ο.Σύρου στην πρώτη διοργάνωση για το 2020.

Πιο συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιανουαρίου, 17 ιστιοπλόοι της αγωνιστικής ομάδας συμμετείχαν στον διασυλλογικό αγώνα “Δ. Βρακάς” που διοργανώθηκε από τον Ν.Ο.Πάρου στη μνήμη του πρώτου Πρόεδρου του Ομίλου, για τις κατηγορίες σκαφών Optimist και Laser 4.7.

Ο αριθμός των σκαφών στα Optimist έφτασε τα 43 και στα Laser 4.7 τα 25, προερχόμενα από τους Ναυτικούς Ομίλους Πάρου, Αντιπάρου, Νάουσας “Ναϊάς” και Σύρου.

Ο ανταγωνισμός με υψηλού επιπέδου αθλητές όπως είναι αυτοί των γειτονικών μας ομίλων, εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για τη συμμετοχή στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νήσων Αιγαίου και Κρήτης, που θα διεξαχθεί στο τέλος Μαρτίου.

Όσον αφορά στα αποτελέσματα του αγώνα, στο βάθρο κατάφεραν ν’ ανέβουν οι αθλητές μας:

Κατηγορία Optimist:

  • Σταμάτης Γρυπάρης, 2ος στη γενική, 1ος στα 15χρονα αγόρια
  • Θελξη Ξυλωμένου, 2η στα 11χρονα κορίτσια, 1η στις νέες αθλήτριες (έκδοση δελτίου 2019)
  • Δάφνη Μπουγιούρη, 3η στα 11χρονα κορίτσια, 2η στις νέες αθλήτριες (έκδοση δελτίου 2019), και μικρότερη αθλήτρια

Κατηγορία Laser 4.7:

  • Ερμής Μιχαηλίδης, 3ος στα αγόρια
  • Ειρηλένα Ανδρεαδάκη, 2η στα κορίτσια
  • Δανάη Πρίντεζη, 2η στα κορίτσια κάτω των 16 (U16)
  • Σωτηρία Πολύζου, 3η στα κορίτσια κάτω των 16 (U16)

Αρκετά καλή ήταν και η παρουσία των υπολοίπων αθλητών μας οι οποίοι προσπάθησαν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Χρήσιμα ήταν και τα συμπεράσματα που βγήκαν από τη δυνατή αυτή προπόνηση, τα οποία αξιολογούνται προς όφελος της ομάδας, από τον προπονητή μας Γιάννη Γρυπάρη και τον βοηθό του Κώστα Ξαγοράρη.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Ν.Ο.Αντιπάρου για τη διάθεση δύο σκαφών Laser για τις ανάγκες της ομάδας μας, καθώς και τον Ν.Ο.Πάρου για την όπως πάντα, άψογη φιλοξενία. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τη ναυτιλιακή εταιρεία Blue Star Ferries για τη συνεχή στήριξη με την παροχή εκπτωτικών εισιτηρίων στις ομάδες του Ομίλου μας.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Συμμετοχή του ΝΟΣ στο 5ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα «ΩΛΙΑΡΟΣ»

Ο Ν.Ο. Σύρου συμμετείχε στον αγώνα με 18μελή ομάδα αθλητών (13 Optimist και 5 Laser 4.7), την οποία συνόδευαν τρεις προπονητές-συνοδοί. Από τα 18 παιδιά τα 6 συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνα.