Ιστιοπλοϊκή Δράση και Θερινά Μαθήματα Ιστιοπλοΐας για Παιδιά

Ένα διαφορετικό Σαββατοκύριακο στην παραλία της Βάρης πέρασαν μικροί και μεγάλοι στις 20 και 21 Ιουνίου. Η αγωνιστική ομάδα ιστιοπλοΐας της κατηγορίας των Optimist του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, προσκεκλημένη από καταστήματα της περιοχής, πραγματοποίησε τις προπονήσεις της για πρώτη φορά στον όρμο της Βάρης, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία σε πολλά παιδιά να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα και να κάνουν μια βόλτα με τα σκάφη. Κατά γενική ομολογία η δράση ήταν πολύ επιτυχημένη αφού οι μικροί ενδιαφερόμενοι έφυγαν ενθουσιασμένοι και πολλοί από αυτούς εξέφρασαν την επιθυμία να ασχοληθούν με την ιστιοπλοΐα. Αντίστοιχα άψογη ήταν και η φιλοξενία των αθλητών και των συνοδών τους από τις επιχειρήσεις που είχαν την ιδέα της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε πολύ τις επιχειρήσεις Giosifaki Διαμονή & Premium CaféΕστιατόριο Γιωσηφάκι (Giosifaki Flavors), Ξενοδοχείο και εστιατόριο Βάρη Beach Hotel και Café Bar N Plo.

Τη Δευτέρα 6/7/2020 ξεκινούν τα θερινά μαθήματα ιστιοπλοΐας για παιδιά. Τα μαθήματα γίνονται στον όρμο του Φοίνικα και το σημείο συνάντησης είναι οι εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Σ. στις Αγκαθωπές.

Για περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Έφορο του τμήματος, κ. Ε. Μιχαήλ στο τηλέφωνο 6932643602 και τον επικεφαλής προπονητή, κ. Ι. Γρυπάρη στο τηλέφωνο 6942456500.

Σας περιμένουμε!!!


About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2020»

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου, εκτιμώντας τις καταστάσεις στη δύσκολη τρέχουσα περίοδο, η οποία χαρακτηρίζεται τόσο …