Έναρξη της 50ης Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου ανακοινώνει την έναρξη της 50ης Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης, η έναρξη της οποίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020.

Όλα τα μαθήματα θα διεξαχθούν σύμφωνα με το επικαιροποιημένο και εγκεκριμένο από τη Γ.Γ.Α. Αγωνιστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σε συνεργασία με τον Π.Ο.Ι.Α.Θ. (Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης), τα θεωρητικά μαθήματα θα γίνονται με τηλεδιάσκεψη κάθε Δευτέρα, κατά τις ώρες 19:00 – 22:30, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα ακόμα και σε μαθητές εκτός Σύρου να τα παρακολουθήσουν. Τα πρακτικά μαθήματα θα διεξαχθούν τα Σαββατοκύριακα, κατόπιν συνεννόησης, ενώ στο τέλος της σχολής θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό ταξίδι σε κοντινά νησιά. Η διάρκεια της Σ.Ι.Α.Θ. θα είναι έως και τις 11 Νοεμβρίου 2020.

Μοναδικές προϋποθέσεις για να συμμετάσχει κανείς στη σχολή –εκτός από την αγάπη για τη θάλασσα– είναι να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και να γνωρίζει κολύμπι.

Οι απόφοιτοι της Σχολής αποκτούν Δίπλωμα κυβερνήτη ιστιοφόρου σκάφους (skipper) από το Ναυτικό Όμιλο Σύρου, ο οποίος είναι αναγνωρισμένο-πιστοποιημένο Ναυταθλητικό Σωματείο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων, όπως πάντα, είναι συγκεκριμένος ενώ θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

 

Για αιτήσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τη ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • 2281088666 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-14:00) και 698 255 5707
  • 6977746340 κ. Γιώργος Ρηγούτσος – Έφορος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης
  • 6932526306 κ. Βαγγέλης Μαυρίκος – Αναπλ. Έφορος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Ολοκλήρωση της 50ης Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης

Το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε το τριήμερο εκπαιδευτικό ταξίδι της 50ης Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης.