27ος Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Κυκλάδων – Κυκλάδες 2021

Έληξε ο 27ος Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Κυκλάδων που διεξήχθη από 26 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2021 με διαδρομές Φλέβες-Σύρος-Μήλος-Σίφνος-Πάτροκλος και διοργάνωση του ΝΟΤΚ.

Στον αγώνα δήλωσαν συμμετοχή 32 σκάφη εκ των οποίων στον αγώνα πήραν μέρος τα 28 σκάφη.

Εμείς σαν Όμιλος ΝΟΣ βοηθήσαμε σε ότι μας ζητήθηκε από τον φιλικά προσκείμενο ΝΟΤΚ και πιστεύουμε ότι συμβάλλαμε και εμείς από την μεριά μας μαζί με τους άλλους υποστηρικτές του αγώνα ώστε ο αγώνας να διενεργηθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Ειδικότερα

  • Ποντίσαμε τη σημαδούρα του τερματισμού.
  • Διαθέσαμε φουσκωτό σκάφος με χειριστή για τις ανάγκες του αγώνα (τερματισμός, εκκίνηση, υποστήριξης συμμετεχόντων).
  • Κλιμάκιο Μελών του ΔΣ από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής προσέφεραν κάθε βοήθεια στον ελλιμενισμό των σκαφών στο λιμάνι του Φοίνικα. Το πρώτο σκάφος (ERYTOS II) τερμάτισε στη Σύρο στις 00.50 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και το τελευταίο (FLAME) στις 12.05 το μεσημέρι της Κυριακής.
  • Παράθεση δείπνου στον Πρόεδρο του ΝΟΤΚ την Κυριακή το βράδυ.

 

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τα Μέλη και τους φίλους του ΝΟΣ , ότι ο Πρόεδρος τα Μέλη του ΔΣ καθώς και οι Έφοροι της Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης είναι πολλοί έμπειροι στο να αποφασίζουν ποιοι και με τι σκάφη θα μπορούσαν να συμμετέχουν  ή όχι στον ανωτέρω αγώνα με γνώμονα πρώτα την ασφάλεια των ανθρώπων που θα συμμετείχαν καθώς και την καταλληλόλητα ή όχι των σκαφών που θα συμμετείχαν.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Φιλικός αγώνας ιστιοπλοΐας για το Τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης του ΝΟΣ

Με πρωτοβουλία του Τμήματος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, το μεσημέρι της Κυριακής …