Windsurfing Summer Class

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου ανακοινώνει το Windsurfing Summer Class, έναν κύκλο καλοκαιρινών μαθημάτων στο άθλημα της ιστιοσανίδας (Windsurf). Απευθύνεται κυρίως σε νέες ηλικιακές ομάδες που έχουν λίγη ή καθόλου εμπειρία με το άθλημα και είναι μία ιδανική ευκαιρία αυτό το καλοκαίρι να γνωρίσει κάποιος το άθλημα ή να εξελιχθεί σε αυτό.

Το πρόγραμμα μαθημάτων απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 7 ετών και άνω και τα μαθήματα θα γίνονται ανά ηλικιακή κατηγορία (παιδικά – εφήβων – ενηλίκων) και σε ολιγομελή group 2-4 ατόμων.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται σε ειδική τοποθεσία στην Παραλία Βούλγαρη της Ποσειδωνίας. Για όλα τα μαθήματα θα παρέχεται ο απαιτούμενος εξοπλισμός, όμως μπορεί να γίνεται χρήση και του ατομικού εξοπλισμού του μαθητή εφόσον εκείνος διαθέτει.

Βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής: Γνώσεις κολύμβησης & ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο

 

Έναρξη: 2/8/2021
Διάρκεια μαθημάτων: 1 ώρα
Σύνολο μαθημάτων: 10

 

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος ή περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, καθημερινά στο τηλέφωνο 22810 88666, ή στο e-mail contact@nosyrou.gr

Σημ.: Τα πρακτικά μαθήματα θα προσαρμόζονται ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες της θάλασσας καθώς επίσης θα τηρούνται τα οριζόμενα από την ομοσπονδία υγειονομικά πρωτόκολλα.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου