Καλοκαιρινό Camp για Παιδιά

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του 15ου Καλοκαιρινού Camp, για παιδιά 6 -12 ετών, το οποίο ξεκινάει τη Δευτέρα 20 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 02 Σεπτέμβρη.

Στο χώρο του 4ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου στην Ερμούπολη, μια ομάδα από επαγγελματίες, πτυχιούχους εκπαιδευτικούς θα φροντίσει για τη δημιουργική απασχόληση και την άθληση των παιδιών σας. Αφιερωμένο στον αθλητισμό και στη διασκέδαση και με πρωταρχικό στόχο τη δημιουργία ευχάριστων καλοκαιρινών αναμνήσεων, το Καλοκαιρινό Camp του Ν.Ο.Σ. περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα με καθημερινή εξάσκηση στην πισίνα για κολύμπι, άθληση στο χώρο του σχολείου, παιχνίδια ανάπτυξης δεξιοτήτων και δράσεις-έκπληξη που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους (θα υπάρχει σχετική ενημέρωση στην αρχή κάθε εβδομάδας πριν τη διοργάνωσή τους).

Οι ώρες απασχόλησης θα είναι από 07:45 έως 15:45 (δυνατότητα παραλαβής παιδιού από τις 13:30 και μετά), ενώ θα προσφέρεται κολατσιό με σάντουιτς & χυμό.

Το κόστος συμμετοχής είναι 50.00 € ανά εβδομάδα και η εγγραφή γίνεται με συμπλήρωση της Ηλεκτρονικής Φόρμας Εγγραφής. Για το σακίδιο του παιδιού και λοιπές πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του Ν.Ο.Σ. από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 με 16:00, στα τηλέφωνα 2281088666 & 6982555707.

About Stratis Michail

Check Also

Καλοκαιρινά Μαθήματα Ιστιοπλοΐας

Ανακοινώνουμε την έναρξη των καλοκαιρινών μαθήματων ιστιοπλοΐας για τα παιδιά της Σύρου, ηλικίας 6 έως …