6η Αγωνιστική Α2 Ανδρών 2009 Ηλυσιακός – Ν.Ο.Σύρου : 7-6

Στα Ιλισσια, απο ενα σημειο και μετα οι φίλαθλοι βαρεθηκαν να μετρουν τα επιθετικα φαουλ που δοθηκαν εις βαρος της Συρου (κυριως). Το θεατρο που υπηρξε στο συγκεκριμενο παιχνιδι ηταν ανεπαναληπτο. Υπηρξαν φασεις που γινονταν αποβολες, στην συνεχεια επιθετικο, και μετα παλι αποβολες, αλλα παντα οι 2 διαιτητες προτιμουσαν να τιμωρουν αυτους που αντιδρουσαν και οχι τους δραστες.

 

Η πολυ μεγαλη απειρια τους, φανηκε οταν διεκοπταν τον αγωνα χωρις λογο, προκειμενου να τα πουν με τους προπονητες (αψογη η συμπεριφορα και των 2), η να φωναξουν τους αρχηγους. Εφτασαν στο σημειο να κανουν παρατηρηση 2′ πριν το τελος του αγωνα, κι ενω ειχαν προηγηθει αλλες πολλες φασεις χειροτερες. Οι παικτες της Συρου, στην αναπαυλα μεταξυ του 3ου και του 4ου οκταλεπτου, ειπαν στον προπονητή τους Τακη: “Αστο καλυτερα κοουτς σημερα, δεν μας αφηνουν να κανουμε επιθεση, πολυ δυσκολα θα πετυχουμε 3 γκολ για να κερδισουμε”. Οι ανθρωποι ειχαν τρελλαθει στο μπρος-πισω.

Η αποψη γνωστού προπονητή ομάδας Α1 που παρευρέθηκε στα Ιλίσσια ειναι οτι οι 2 διαιτητές που σφυριξαν χθες στα Ιλισσια, δεν ειχαν κανενα λογο να ευνοησουν μια απο τις 2 ομαδες. Απλα εχασαν τον ελεγχο του αγωνα πολυ γρηγορα, και οι κινησεις τους στους παγκους αλλα και απεναντι στους παικτες, ειχαν απολογητικο χαρακτηρα. Την κατασταση εκμεταλλευτηκε αψογα ο Ηλυσιακος (που εχει κι αυτος παραπονα απο τους διαιτητες), και κερδισε τον αγωνα. Λαθος βεβαια μεγαλο, το οτι στο τελευταιο οκταλεπτο επαιξε περισσοτερο παθητικα, και παραλιγο να την πληρωσει. 

 

Πολυ καλοι οι 2 τερματοφυλακες. Επισης απο τον Ηλυσιακο, ο Τουμπουρος ηταν καλος, και φαινεται οτι τοσα χρονια επαιζε σε λαθος θεση (λογω ελλειψης εκει). Επισης ο Χριστοδουλου (φουνταριστός), κερδισε πολλες κρισιμες μαχες, εκμεταλλευομενος το οτι οι Συριανοι επελεξαν αρκετες φορες να αφησουν ανοικτο τον χωρο μπροστα του, και η μπάλα περνουσε αρκετα ευκολα.

Απο την Συρο, ο Κορακης μπορει να σκοραρε 4 φορες, αλλα εχασε πολλες φορες την μπαλλα. Γεμισαν επιθετικα φαουλ οι φουνταριστοι, και ειδικα ο Λιλιοπουλος πρεπει να εκανε ρεκορ καριερας. Σε μετρια μερα βρεθηκε ο Κοκκαλας λόγω ίωσης, και μαζί με την φοβία των Συριανών να σουτάρουν από την περιφέρεια ήταν μερικοί λόγοι που η ομάδα μας έμεινε χαμηλα στο σκορ.

8λεπτα: 3-2, 1-1, 2-1, 1-2 

 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ(Ντουλακης): Τουμπουρος 2, Παυλακης, Τριανταφυλλου, Γαρελιδης, Μυκονιατης και Καραγιαννης απο 1. 

ΣΥΡΟΣ(Μιραλης): Κορακης 4, Πετροχειλος και Τοροσιαδης απο 1.

 

Αποτελέσματα 6ης Αγωνιστικής

Περιστέρι – Ποσειδών Ιλισίων 12-9

Νηρέας Χαλανδρίου – ΝΟ Λάρισας 6-14

Ιωνικός – ΝΟ Καλαμακίου 4-8

Γλυφάδα – Κέρκυρα 12-10

Ηλυσιακός – ΝΟ Σύρου 7-6

Ο.Φ.Η. – ΟΥΚ Βόλου 11-6

Βαθμολογία

1 Γλυφάδα 10 6

– Ποσειδών Ιλισίων 10 6

– Περιστέρι 10 6

4 ΝΟ Λάρισας 8 6

– ΝΟ Σύρου 8 6

6 Ο.Φ.Η. 6 6

– ΟΥΚ Βόλου 6 6

8 ΝΟ Καλαμακίου 4 6

– Ηλυσιακός 4 5

10 Κέρκυρα  2 6

– Ιωνικός 2 5

12 Νηρέας Χαλανδρίου 0 6

Τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν για τον Ν.Ο.Σύρου μπορούν να χαρακτηριστούν απο τα πιο δύσκολα καθώς θα μεταβούν σε έδρες με όχι τοσο καλό υλικό των ομάδων τους αλλά με αρκετές βοήθειες απο τους έξω συχνά πυκνά. Ξεκινάμε με εκτός έδρας στην Κρήτη και τον ΟΦΗ που βρίσκετε μόλις 1 θέση κάτω απο εμάς και η συνέχεια έχει Βόλο που ο ΟΥΚ ισοβαθμεί με ΟΦΗ. Τρίτο παιχνίδι σε σειρά έρχεται εντός, αν όλα πανε καλά με την τοποθέτηση του μουσαμά στην πισίνα της Σύρου, αλλά με πάρα πού δυνατό αντίπαλο την Γλυφάδα που μέχρι τώρα μετρά 5 νίκες και 1 ήττα και πολύ πιθανό μέχρι τότε να έχει κάνει και το 7-1.

Όπως καταλαβαίνετε η ομάδα βρίσκεται σε μια δύσκολη αγωνιστική περίοδο που η καλή απόδοση των παιχτών της, η σωστή αντιμετώπιση απο τους διαιτητές και με λίγη τύχη μπορεί να ξεχωρίσει και να παραμείνει στην 4αδα της κατηγορίας. Ευχόμαστε τα καλύτερα…

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Αγώνας υδατοσφαίρισης: Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ – Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ

Δείτε την αναμέτρηση της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας …

Αφήστε μια απάντηση