Ν.Ο.Σύρου – ΟΥΚ Βόλου: 5-0 α.α

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Νάσος Ηρειώτης έχει επισκιάσει την νίκη του Ν.Ο.Σύρου με 5-0 άνευ αγώνα καθώς η ομάδα του Βόλου αποσύρθηκε απο το παιχνίδι.

Ο 29χρονος παίκτης του ΟΥΚ Βόλου νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα γνωστού καρδιοχειρουργικού κέντρου της Αθήνας μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη πριν από περίπου μία εβδομάδα.

Πιο αναλυτικά, ο Ηρειώτης κατά τη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης του ΟΥΚ Βόλου με τη Γλυφάδα στις 17 Μαΐου δέχτηκε χτύπημα στα πλευρά, χωρίς να νιώσει κάποια ιδιαίτερη ενόχληση εκείνη τη στιγμή. Λίγες ώρες αργότερα όμως αισθάνθηκε έντονους πόνους και διακομίστηκε σε κλινική του Φαλήρου για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Τη στιγμή που θα έκανε αξονική τομογραφία υπέστη ανακοπή με τους γιατρούς να τον επαναφέρουν στη ζωή, κάνοντας του ηλεκτροσόκ.

Η περιπέτεια του Ηρειώτη συντάραξε τους συμπαίκτες του και αυτός ήταν ο λόγος που η ομάδα της Μαγνησίας δεν μετέβη στην Ερμούπολη για το παιχνίδι με τη Σύρο.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Αγώνας υδατοσφαίρισης: Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ – Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ

Δείτε την αναμέτρηση της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας …

Αφήστε μια απάντηση