Ν.Ο.Λάρισας – Ν.Ο.Σύρου: 18-11

Την ήττα από την πρωτοπόρο Λάρισα γνώρισε ο Ν.Ο.Σύρου και έτσι έμεινε μια τελευταία ευκαιρία στην ομάδα μας να διεκδικήσει την 5η θέση του πρωταθλήματος καθώς ελπίζει ήττα της Γλυφάδας την τελευταία αγωνιστική και νίκη του Ν.Ο.Σ. επι του δυνατού Καλαμακίου.

Αποτελέσματα 21ης Αγωνιστικής

ΚΑΛΑΜΑΚΙ-ΟΥΚ 14-7 

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΓΛΥΦΑΔΑ 9-16 

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΝΗΡ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 17-3 

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 11-8 

ΚΟΠΙ – ΟΦΗ 12-6

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΝΟ ΣΥΡΟΥ 17-11

Διαιτητές: Αδαμάσογλου-Αχλαδιώτης

Οκτάλεπτα: 4-2  / 4-1 / 5-4 / 4-4

 

N.O. Λάρισας: Νάσιος, Κουρουπάκης (4), Μερκουριάδης Ι  (1), Ντόσας (1), Παύλου (2), Λάππας  (2), Κονδίογλου (1), Μάγνης (1), Λύκαρης (1), Μερκουριάδης Α  ( 2), Κουλουκτσής ( 2), Τρικάλης, Παπαδογιάννης, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης (1) 

Ν.Ο. Σύρου: Θεοδοσίου, Κοκκάλας (1), Χαρικιόπουλος, Πετρόχειλος (2), Λιλιόπουλος (1), Δαδιώτης (1), Τοροσιάδης (1), Κοράκης (5), Μενδρινός, Θέος

Με σημαντικές απουσίες  όπως του Ιωαννίδη που ειχε υψηλό πυρετό και διεκομήσθηκε στο νοσοκομείο, του Ρούσσου που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την ομάδα καθώς είχε εξετάσεις και τον Τσινό ο οποίος στρατεύτηκε η ομάδα δεν κατάφερε να είναι τόσο ανταγωνιστική όσο θα ήθελε για να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Αγώνας υδατοσφαίρισης: Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ – Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ

Δείτε την αναμέτρηση της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας …

Αφήστε μια απάντηση