Εισιτήρια Διαρκείας ’09-10

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του πόλο για την αγωνιστική περίοδο 2009-10 και αφορούν όλους τους εντός έδρας αγώνες ανδρών για όλες τις διοργανώσεις της περιόδου(11 πρωταθλήματος, 1-2 κυπέλλου).

Φέτος, με δεδομένη τη γενικότερη οικονομική κατάσταση, το τμήμα προσδοκά ουσιαστκή οικονομική ενίσχυση από τη διάθεση αυτών των εισιτηρίων. Τα εισιτήρια διαρκείας αποτελούν ένα ιδιαίτερα σημαντικό έσοδο για το τμήμα της Υδατοσφαίρισης και καλούμε τους φιλάθλους να προμηθευτούν άμεσα το δικό τους. Παρακαλώ προσωπικά όλους όσους μπορούν, να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια για να έχουμε την δυνατότητα και του χρόνου να βλέπουμε στο μέλλον την ομάδα στην ίδια αλλα γιατί όχι και σε υψηλότερη κατηγορία.

Τις κάρτες μπορείτε να τις προμηθευτείτε οι φίλοι του ομίλου από τα γραφεία του ομίλου, τον Έφορο του τμήματος, την γραμματεία του ΝΟΣ στο κολυμβητήριο καθώς και από εμένα προσωπικά.

Κατηγορίες Εισιτηρίων Διαρκείας

Fun Club under 18: 60€

Ανανέωση Κάρτα Διαρκείας: 70€

Νέοι κάτοχοι: 80€

Τιμή εισιτηρίου ανά αγώνα: 10€

Το τμήμα ευχαριστεί ιδιαίτερα την ΦΙΛΙΟΣ Τεχνική Εταιρία για την χορηγία των εισιτηρίων διαρκείας.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Αγώνας υδατοσφαίρισης: Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ – Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ

Δείτε την αναμέτρηση της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας …

Αφήστε μια απάντηση