1η Αγωνιστική Α2 Ανδρών 2010 Ν.Ο Σύρου – Τρίτων Αμαρουσίου: 4-6

Την εντός έδρας ήττα με 4-6 γνώρισε ο Ν.Ο Σύρου σήμερα από τον Τρίτων Αμαρουσίου, ομάδα η οποία έχει ίδιο στόχο με τον ΝΟΣ, την παραμονή. Παίκτες χωρίς πάθος και ενέργεια, ομάδα χωρίς ψυχολογία και αυτοματισμούς έδειξε ότι ψάχνετε ακόμη να βρεθεί και να καταλάβει τι ζητά σε ένα παιχνίδι.

 

Τραγική η εικόνα στην επίθεση με 0/6 στον παίκτη παραπάνω και επιπόλαιες ενέργειες στην κόντρα επίθεση. Αμυντικά η ομάδα λειτούργησε πολύ καλά και το πρόβλημα της επίθεσης στέρησε από την ομάδα μια σημαντική νίκη. Μόνος διασωθής από την τραγική επιθετική εικόνα ο Λουδάρος Θεόδωρος, ο οποίος και σκόραρε τρεις φορές μπαίνοντας ως αλλάγη. 

 

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, φαίνεται ότι η παρουσία και η συμπαράσταση (οικονομικη και κυρίως ηθική) του συριανού φίλαθλου θα είναι μηδαμινή για την ομάδα της υδατοσφαίρισης του Ν.Ο Σύρου. Σε μια στιγμή που θα μπορούσε η ομάδα να γυρίσει το παιχνίδι στο 3ο 8λεπτο και χρειαζόταν η βοήθεια του κόσμου, φάνηκε η απουσία του. Ή ομάδα χρειάζεται στήριξει κυρίως ηθική, για να ανταπεξέλθει στο δυσκολότερο πρωτάθλημα της Α2 που ίσως έχει υπάρξει μέχρι σήμερα. Είναι κρίμα να υπάρχουν τόσα δικά μας παιδιά, και στις κερκίδες να βρίσκονται μόνο οι γονείς τους. Ίσως οι περισσότεροι έρθουν στο κολυμβητήριο όταν η ομάδα μπορέσει να ανέβει στην Α1, παίζοντας με Ολυμπιακό, Παναθηναικό κλπ.. Δείχνουμε για ακόμη μία φορά ότι πρέπει κάποια πράγματα να τα βρούμε έτοιμα.

 

Σκόρερς

Ν.Ο Σύρου (0/6 στον Π+): Λουδάρος 3, Κυθρεώτης 1.

Τρίτων Αμαρουσίου(3/5 στον Π+): Φλώτσιος 2, Τουφεξής 1, Κελιώτης 1, Δουκάτσας 1, Φιρφιλιώνης 1.

 

Αποτελέσματα 1ης Αγωνιστικής

ΝΟ ΣΥΡΟΥ – ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: 4-6

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ – ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: 5-4

ΗΡΑΚΛΗΣ – Γ.Σ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: 14-11

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ – ΝΟΒΑ: 17-7

ΟΦΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ: 3-12

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: 7-7

 

Βαθμολογία

1.ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (+10) 2

2.ΕΘΝΙΚΟΣ (+9) 2

3.ΗΡΑΚΛΗΣ (+3) 2

4.ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ(+2) 2

5.ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (+1) 2

6.ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 1

7.ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 1

8.ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (-1) 0

9.ΝΟ ΣΥΡΟΥ (-2) 0

10.Γ.Σ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (-3) 0

11.ΟΦΗ (-9) 0

12.ΝΟΒΑ (-10) 0

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Αγώνας υδατοσφαίρισης: Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ – Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ

Δείτε την αναμέτρηση της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας …

Αφήστε μια απάντηση