7η Αγωνιστική Α2 Ανδρών 2010 Ν.Ο.Καλαμακίου – Ν.Ο.Σύρου: 15 – 7

Ήττα απο το Καλαμάκι με 15-7 για τον ΝΟΣ. Τα οκτάλεπτα 5-1,3-2,3-3,4-1. Ο ΝΟΣ μετα απο πολυ καιρο φανηκε να ειναι μια ομαδα στον αγωνιστικο χωρο που ξερει τι ζητα και τι πρεπει να κανει.Με την ελευση του νεου προπονητη έχει αλλάξει η ψυχολογία των παικτων και αυτο φανηκε απο το παθος τους για ενα καλο αποτέσλεσμα απο την αρχη εως το τελος του αγώνα.

 

Η καλύτερη αγωνιστική ποιότητα της ομάδας του Καλαμακίου δεν μας άφησε παρα πολλά περιθωρια για να ελπίζουμε σε μια νικη αλλα το ιδιο μας έκανε και ο διαιτητης Πολυχρονόπουλος για τον οποίο φάνηκε για άλλη μια φορά να μην είναι η Συρος ομάδα του γούστου του. Σφυρίγματα αρκετά υπέρ της γηπεδούχου, κατι το οποίο δεν πιστεύω να είχαν αναγκη για να κερδίσουν τον αγώνα. Αντιθέτως πιστεύω οτι αυτό μείωσε την επιτυχία της νίκης τους.

Το αποκορύφωμα ήταν όταν στην τέταρτη περίοδο στο 3.38 πριν το τέλος του αγώνα ο ίδιος απέβαλλε τον αθλητή και αρχηγό μας Λιλιόπουλο Βασίλη για βιαιοπραγία(κατι που ποτέ δεν έγινε αλλά ο Τσίκλος εκβίασε την τιμωρία του αθλητή μας) με αποβολή χωρίς αντικατάσταση, κάτι που σημαίνει κόκκινη κάρτα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η ομάδα να έπαιζε για 4 λεπτά,δηλαδη μεχρι το τέλος του αγώνα με παίχτη λιγότερο αλλα το χειρότερο οτι η ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Λιλιόπουλου για έναν απο τους πιο κρίσιμους αγώνες της χρονιάς με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Σκόρερς για το Καλαμάκι:

Κουτσογιάννης 6

Μονιούδης 3

Βασιόπουλος 2

Μανώλης,Κοκκάλας,Τσικλος,Δαδιώτης

Σκόρερς για τον ΝΟΣ:

Λιλιόπουλος 2

Βαμβακάρης 2

Νικολάου,Μαράσογλου,Καραγιάννης.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Αγώνας υδατοσφαίρισης: Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ – Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ

Δείτε την αναμέτρηση της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας …

Αφήστε μια απάντηση