9η Αγωνιστική Α2 Ανδρών 2010 Εθνικός Πειραιώς – Ν.Ο.Σύρου: 11 – 2

Πολύ εύκολο αποδείχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής για τον πρωτοπόρο της κατηγορίας Εθνικό Πειραιώς. Η ομάδα μας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν κατάφερε να φέρει αντίσταση στον αντίπαλο πλην του τρίτου οκταλέπτου όπου το σκορ έληξε στο 1-1.Τα οκτάλεπτα έληξαν: 3-0,5-0,1-1,2-0.

 

Στα δύο πρώτα οκτάλεπτα η ομάδα μας έδειξε την αδυναμία της όταν οι αντίπαλοι είναι πιο δυνατοί και ξεφεύγουν στο σκορ. Μετά όσο και καλή απόδοση να έχουν όταν η διαφορά είναι μεγάλη, προσπαθούν αλλά δεν τα καταφέρνουν. Αρνητικό σημείο στον αγώνα, παρόλο που η ομάδα τον τελευταίο καιρό δουλεύει σε αυτό είναι ο παίχτης παραπάνω. Για άλλο ένα αγώνα το ποσοστό στον παίχτη παραπάνω ήταν τραγικό με 0/6. Θετικό στοιχείο οτι η ομάδα πάρα πολύ δύσκολα τρώει γκολ στην κόντρα, κάτι που σημαίνει οτι οι παίκτες την ώρα που αγωνίζονται δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους σε ό,τι μπορούν να κάνουν.

 

Σκόρερς για τον ΕΘνικό: Εμμανουηλλιδης 2, Λιοτσάκης 2, Καρακατσάνης Δημήτρης 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Εμμανουηλίδης Ι 1, Αλεβίζος 1, Αγγελίδης 1, Πετρόχειλος, Δουδέσης.

 

Σκόρερς για τον Ν.Ο.Σύρου: Τσούγκας, Βαμβακάρης.

 

 

Αποτελέσματα 9ης αγωνιστικής

Εθνικός Πειραιώς-ΝΟ Σύρου: 11-2

Ο.Φ.Η.-Ηλυσιακός: 8-6

ΝΟ Καλαμακίου-Περιστέρι: 9-8

ΝΟΒΑ-ΟΥΚ Βόλου: 5-10

Γλυφάδα-Ηρακλής: 6-9

Τρίτων Αμαρουσίου-Κέρκυρα: 6-3

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Αγώνας υδατοσφαίρισης: Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ – Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ

Δείτε την αναμέτρηση της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας …

Αφήστε μια απάντηση